Uusi Putous-tähti Mikko Virtanen: "Jännittää!"

Putous tulee taas! 8:24
Putouksessa ensi kertaa esiintyvä näyttelijä Mikko Virtanen vieraili Huomenta Suomi -ohjelmassa.

Huomenta Suomi -ohjelmassa vieraillut näyttelijä Mikko Virtanen tekee Putous-debyyttinsä tulevalla kaudella. 

Megasuosittu Putous starttaa taas maaliskuussa. Tällä kaudella konkareiden lisäksi mukana sarjassa nähdään myös uusi veijari, näyttelijä Mikko Virtanen.

Kun Virtanen sai kutsun koekuvauksiin, hänelle ei suoraan kerrottu, että kyseessä oli nimenomaan Putous. Virtasta pyydettiin vain kehittämään koekuvauksiin jokin sketsihahmo ja tulemaan sen kanssa paikalle hölmöilemään.

– Koekuvaaja sitten haastatteli hahmoa, ja siinä piti yrittää olla hauska. Se oli jännittävää, mutta todennäköisesti 16. päivä jännittää vielä enemmän! Virtanen velmuilee.

Hahmonsa Virtanen pitää toistaiseksi kuitenkin salassa. Epäselväksi jää myös se, nähdäänkö koekuvauksiin kehitelty hahmo varsinaisissa Putouksen lähetyksissä.

Huumorin tekeminen on Virtasen mukaan myös haastavaa. Hän painottaa, että esimerkiksi draaman tekeminen vaatii näyttelijältä hieman eri asioita.

– Draamassa kaivellaan eri lokeroa kuin huumorissa, Virtanen toteaa.

Virtasen omia suosikkeja muista sketsisarjoista ovat Pulkkinen, Ketonen & Myllyrinne sekä Kummeli, sillä niissä viljellään häneen parhaiten iskevää mustaa huumoria ja niin sanottu pieruhuumoria.

Putous alkaa MTV3-kanavalla lauantaina 16.3. klo 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat