Uusi Putous-tähti Aapo Oranen ei aio muuttaa töiden perässä Helsinkiin – suurperhe kannustaa uudessa koitoksessa

Uudet Putous-näyttelijät paljastetaan – Aku Sipola ja Pilvi Hämäläinen haastattelussa 9:09
Uudet Putous-näyttelijät paljastetaan – Aku Sipola ja Pilvi Hämäläinen haastattelussa

Putouksen uudella kaudella nähtävä Aapo Oranen kokee olevansa ohjelman "maakuntien vahvistus".

Putouksen paluu nähdään helmikuussa, kun ohjelman 14. tuotantokausi starttaa uusien jaksojen voimin. Putouksen uudella kaudella nähdään neljä aivan uutta näyttelijää: Aapo OranenJyri OjansivuPihla Maalismaa sekä Aku Sipola. Tuttuina näyttelijöinä Putouksessa jatkavat Pilvi HämäläinenMikko Töyssy sekä Maaria Nuoranne. Ohjelman juontaa jälleen Christoffer Strandberg.

35-vuotias Aapo Oranen asuu Mikkelissä ja hän on tuttu teatterilavoilta. Nelilapsisen uusioperheen isä on alunperin kotoisin Keski-Suomesta Ruuhimäen kylältä, mutta on vaikuttanut viime vuosien ajan Etelä-Savossa. Oranen kertoo MTV Uutisille, ettei hänellä ole aikomustakaan muuttaa Helsinkiin. Hän kertookin kokevansa, että on Putouksen tulevan kauden vahvin "maakuntien vahvistus". 

– Ollaan ostamassa taloa Etelä-Savosta ja aikomus on siellä olla, sillä perheen on hyvä olla siellä. Uskon, että tuon sellaisen aika hyvällä tavalla arkisen vahvistuksen tähän, sen mä miellän omaksi roolikseni tässä. 

Putous-kuvausten myötä Oranen joutuu matkustamaan paljon Mikkelin ja Helsingin väliä töiden takia. Orasen mukaan asia ei ole kuitenkaan ongelma, ja "reissukämppä" Helsingissä pelastaa paljon. 

Itse ohjelmaan Oranen päätyi puolestaan ystävänsä Antti Tuomas Heikkisen kautta, joka vaikutti Putouksen muutamalla aiemmalla tuotantokaudella. Kun Heikkinen väistyi Putouksesta muiden töiden pariin, oli häneltä kysytty ehdotuksia, kuka voisi olla hyvä paikkaaja hänen tilalleen. 

– Hän oli sitten antanut lyhyen mutta yrimekkään listan omien sanojensa mukaan, ja mä olin yksi siinä listalla. Haluan kuitenkin painottaa sitä, että tästä huolimatta kaikki kuitenkin koe-esiintyvät aina Putoukseenkin. Mutta se meni ilmeisesti ihan hyvin!

Orasella on kokemusta kameran edessä työskentelystä, mutta suorat lähetykset ovat hänelle täysin uusi asia. Livelähetyksiä Oranen kertookin odottavansa suurella jännityksellä. 

– Tämä on ihan erilaista kuin mikään, mitä on tähän mennessä tullut uralla tehtyä. Menisipä aika vain nopeasti, että päästäisiin jo aloittamaan. 

Kotona Orasta kannustavat erityisesti näyttelijän vanhemmat, puoliso sekä heidän perheensä neljä lasta. Oranen kuvailee perheensä olevan varsin "energinen ja runsaslukuinen". Näyttelijä kertoo lastensa olevan siinä iässä, että isän osallistuminen Putoukseen saattaa olla lapsille aika kova juttu. 

– Meidän lapset on aika lailla laidasta laitaan: siellä on teini-iän kynnyksellä oleva ja ihan pieni vauva, ja jotain siltä väliltä. Kyllä siellä tullaan fanittamaan, kun viimeinkin saavat tietää. 

Putous MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa 5. helmikuuta kello 19.30!

Lue myös:

    Uusimmat