Uusi Naapurit-peli julkaistiin – he ovat juontajina

Veikkaus julkisti tänään uuden, yhteisöllisen rahapelin Naapurit, jonka arvonnat esitetään päivittäin MTV:n kanavilla. Uutuuspelissä koko naapuristo voi voittaa.

MTV3-kanavalla jännitetään tulevana äitienpäivänä ensimmäistä Naapurit-pelin arvontalähetystä. Uudessa toukokuun alussa lanseerattavassa päivittäispelissä voitot osuvat samaan naapurustoon. Arvontalähetyksessä ei jännitetä voittaako joku vaan sitä, missä päin Suomea todella moni voittaa.

Sunnuntain pääarvontalähetyksen MTV3:lla juontavat toimittaja Suvi Hartlin ja näyttelijä Jani Karvinen.

33-vuotias Hartlin muistetaan vuoden 2003 Miss Suomen toisena perintöprinsessana. Toimittajana vuodesta 2005 asti toiminut Hartlin on tehnyt lehdessä sekä radiossa, muun muassa juonto-, toimitus- ja tuotantotehtävissä. Hartlin juonsi MTV3:n Viihdelounas-ohjelmaa vuosina 2006-2007, miltä paluu kameran eteen tuntuu?

– Suora lähetys tietenkin aina jännittää, mutta odotan innolla ammatillisia haasteita. En ole mikään konkari, mutta aion olla oma itseni, joten eiköhän sitä kunnialla selvitä, hyväntuulinen Suvi kertoo.

Hartlin uskoo pelin kiinnostavan ympäri Suomen ja lisäävän yhteenkuuluvuuden tunnetta esimerkiksi pienillä paikkakunnilla. Juontaja saakin olla tarkka sanomisissaan.

– Uskon pelin leviävän kulovalkean lailla suomalaisten keskuudessa. Täytyykin olla tarkkana sitten faktojen kanssa, kun puhutaan ja tuodaan esiin eri paikkakuntia. Aion itsekin pelata peliä, kun se kerran on sallittua.

Toinen juontaja, 38-vuotias näyttelijä Jani Karvinen on nähty TV:ssä mm. sarjoissa Käenpesä, Salatut Elämät, Raja ja Sydänjää. Elokuvarooleista mainittakoon roolit Sooloilua (2007), Joki (2001) ja Taivas Tiellä (2000) elokuvissa.

MTV toteuttaa Naapurit-arvontalähetyksen päivittäin maanantaista lauantaihin Sub-kanavalla ja suununtain päävoiton arvonnan MTV3:lla.

Ensimmäistä Naapurit-pelin arvontaa jännitetään su 11.5. klo 18.55 MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja