Mainos

Mercedes-Benz Airport – tähtikeulojen uusi lippulaivaliike

Mercedes-Benzin maahantuojana pitkään toiminut Veho avasi maaliskuussa Vantaan Koivuhakaan Tuusulanväylän varrelle uuden historiansa isoimman autoliikkeen. Katolla komeileva tähti tekee kaikille selväksi, mistä merkistä on kyse. Päätös Mercedes-Benzin uuden lippulaivaliikkeen rakentamisesta Vehossa tehtiin keväällä 2014, ja avajaisia vietettiin päivälleen kahta vuotta myöhemmin 17.3.2016.

Uuteen lippulaivaliikkeeseen otettiin mallia Saksan Nürnbergissä sijaitsevasta liikkeestä. Kokonaisuudessaan pinta-alaa 11 200 neliömetriä, joka jakautuu kolmeen kerrokseen. Katutasosta löytyvät muun muassa uusien autojen tilat, kahvila sekä korjaamo. Alakerrassa pääsee tutustumaan vaihtoautovalikoimaan, ja yläkerrasta puolestaan löytyy sekä henkilökuntaa että asiakkaita palveleva lounasravintola. Mercedes-Benz Airport -liikkeen yhteydestä löytyy myös erillinen Taksi Center, josta löytyy omat tilat ammattiautoilijoiden myynti- ja huoltotoiminnalle sekä kuljettajien odotustila.

– Nyt parhailla tuotteilla on paras rakennus ainakin Suomessa ja ehkä jopa Pohjoismaissa, kiteyttää Vehon henkilöautotoimintojen johtaja Petri Aarnio.

Tulevana viikonloppuna 8.-10.4. myös Mercedes-Benz Airportissa on esittelyssä täysin uusi E-sarja, joka on Mercedeksen tärkein uutuus kuluvalle vuodelle.

Kuvat: Mikko Autio

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.