Uusi Jokeri tulee – ensimmäinen kuva Joaquin Phoenixista Jokerin roolissa julki

Batman-sarjakuvien suosituimman pahiksen tarinaan pureutuvasta Jokeri-elokuvasta on saatu ensimmäinen kuva.

Joaquin Phoenix astelee Jokeri-hahmon saappaisiin ensi vuonna ilmestyvässä elokuvassa, jonka kulkee nimellä Joker. Kyseinen elokuva toimii rakastetun hahmon alkuperäistarinana.

Joker tulee olemaan synkkä kertomus yhteiskunnan hylkäämästä miehestä, jos elokuvan ohjaaja Todd Phillipsiä on uskominen. Phillipsin mukaan elokuvassa nähtävä Jokeri on erilainen, kuin mitä sarjakuvissa on totuttu näkemään.

Phillips jakoi ensimmäisen kuvan Phoenixin hahmosta elokuvassa omalla Instagram-tilillään. Phoenixin esittämä hahmo kulkee tällä hetkellä nimellä Arthur.

Kuvassa Phoenix nähdään ilman Jokerille ominaista meikkiä tai leveää virnettä. Päällään Phoenixilla on tummanvihreä kauluspaita, mikä on Jokerin hahmoon usein yhdistetty väri.

Elokuvan kerrotaan sijoittuvan kuvitteelliseen Gothamin kaupunkiin 1980-luvulla. Huhujen mukaan Arthur-hahmo olisi elokuvassa ammatiltaan koomikko, ennen muuttumistaan Jokeriksi.

Kyseessä on monella tapaa poikkeuksellinen elokuva Warner Brosin sarjakuvaelokuvien tarjonnassa. Sen budjetti on vain 55 miljoonaa dollaria ja on täten pienimmällä budjetilla tehty DC:n ja Warnerin sarjakuvaelokuva. Vertailun vuoksi Wonder Woman -elokuvan budjetti oli normaalia pienempi ja sen tekoon kulutettiin noin 149 miljoonaa dollaria, Justice League sen sijaan söi 300 miljoonan dollarin budjetin.

Lisäksi elokuva ei ole yhteydessä DC:n muuhun sarjakuvaunivesumiin, johon Wonder Woman, Batman v Superman ja Justice League -elokuvat kuuluvat. Kyseinen elokuvauniversumi on tällä hetkellä kovan huhumyllyn keskellä, kun Ben Affleckin ja Henry Cavillin on huhuttu jättävän pestinsä Batmanin ja Teräsmiehen rooleissa.

Joker-elokuvan on määrä saapua teattereihin ensi vuoden lokakuun neljäntenä päivänä. Phoenixin lisäksi elokuvaa tähdittävät Zazie Beetz ja Robert De Niro

Lue myös:

    Uusimmat