Uusi ehdotus: Kubica ajaisi F1-kauden seitsemän ensimmäistä kisaa – ja maksaisi kalliisti

Robert Kubica ja hänen managerinsa Nico Rosberg ovat tehneet Williamsin F1-tallille tarjouksen, joka sotki kuljettajakuviot uudemman kerran. Näin uskotaan italialaismediassa.

Paluuta F1-sarjaan yrittänyt puolalainen Kubica oli jo suljettu spekulaatioiden ulkopuolelle ja venäläisen Sergei Sirotkinin Williams-sopimusta pidettiin lähes varmana. Sirotkinin tukijoukoissa on venäläinen SMP-pankki, joka takaisi brittitallille jättimäiset sponsoritulot. Williams kuitenkin ilmoitti julkaisevansa toisen kuljettajansa vasta tammikuussa. Toimittaja Andrea Gallazzin mukaan viivästys johtuu Kubican ja Rosbergin tekemästä tarjouksesta.

Kuvio on seuraava: Kubica ajaisi kauden seitsemän ensimmäistä osakilpailua ja maksaisi tallille miljoona dollaria kustakin kisasta. Jos tulokset tyydyttävät Williamsia, Kubica saisi sopimuksen myös loppukaudeksi. Jos taas ajot eivät vakuuttaisi, Sirotkin istuisi puolalaisen paikalle.

Gallazzin mukaan Williamsilla harkitaan vakavasti Kubican tarjousta, minkä takia päätöstä lykättiin tammikuulle.

Kubica on ajanut edellisen kerran F1-sarjassa kaudella 2010. Seuranneena talvena hän loukkaantui vakavasti rallionnettomuudessa, mikä pakotti hänet sivuun formulasarjoista.

Lähde: circusf1.com

Juttua muokattu 20.12. klo 6.08: lähde korjattu, alkuperäisessä jutussa lähteeksi oli merkitty f1zone.pl

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja