Uudet Maajussille morsian -tähdet etsivät tosirakkautta – kirjoita maajussille ja edessäsi voi olla rakkaudentäyteinen kesä!

9:06
MTV Uutiset Live: Tässä ovat uudet rakkautta etsivät maajussit – mukana myös olympiavoittajan poika

Uudet Maajussille morsian -ohjelman tähdet etsivät rakkautta tositarkoituksella. Kirjoita maajussille nyt!

MTV3-kanavan Maajussille morsiamen 14. kaudella rakkautta on etsimässä viisi maajussia ja kolme maajussitarta. Heidän kanssaan päästään tutustumaan monipuolisesti maaseudun yrittäjyyteen.

Mukana on niin perinteikkäitä viljatilallisia kuin myös ravintolan pitäjää ja hevosyrittäjää. Ikähaarukaltaan maajussit ovat 20–50-vuotiaita ja he asuvat eri puolilla Suomea aina Kuopiosta Vihtiin ja itäisestä Lemistä Länsi-Suomen Kauvatsaan.

Toiset heistä etsivät rakkautta ensimmäistä kertaa ja toiset taas toivovat löytävänsä vielä kerran ihmisen, jonka kanssa voisi loppuelämän kulkea rinnakkain. Kaikkia maajusseja kuitenkin yhdistää kiintymys luontoon ja maaseutuun ja mikä tärkeintä – jokainen heistä on valmis kohtaamaan elämänsä rakkauden! 

Ohjelman juontaa ja apuna rakkauden etsinnässä maajusseilla onVappu Pimiä, jolle tuleva Maajussille morsian -kausi on jo viides.

– Olen tosi innoissani siitä, että saan edelleen olla tekemässä ohjelmaa, joka on saattanut niin paljon ihmisiä yhteen. Rakkaus on ihmisen perustarve ja perusarvo, ja Maajussille morsian -ohjelmassa ollaan rakkauden asialla ja aitojen asioiden äärellä. Ohjelmaan osallistuvat lähtevät mukaan oikeasti sillä mielellä, että he haluavat löytää vierelleen sen loppuelämän kumppanin, ei vain yhden illan sutinaa. Niitä loppuelämän kumppaneita onkin kuluneilla kausilla löytynyt ja maajussivauvoja ja -avioliittoja on tullut. Viime kaudella Miia ja Kimmo löysivät ohjelman kautta toisensa ja elävät ja tekevät nyt töitä yhdessä, Pimiä kertoo. 

Kirjoita maajussille!

Maajussien esittelyt 

Patrik, 20, Pennala (Orimattila)
Pennalasta kotoisin oleva Patrik on nuori ja hymysuinen viljatilallinen, jonka päivät koostuvat viljan viljelystä ja koneurakoinnista. Isä on mukana tilanhoidossa, mutta sukupolvenvaihdosta jo suunnitellaan. Patrik asuu isovanhempiensa vanhassa talossa ja remontoi sitä muun ohella mieleisekseen.

Patrik harrastaa metsästystä ja ampumaurheilua. Ampumaharrastuksen Patrik on saanut verenperintönä, sillä hänen äitinsä on olympiavoittaja Satu Mäkelä-Nummela. Kavereita ja sukulaisia pyörii Pennalassa ympärillä runsain mitoin, joten aika ei käy Patrikilla pitkäksi. Kesäisin Patrik viettää aikaansa myös veneilyn parissa.

Nuori Patrik toivoo löytävänsä ihmisen, jonka kanssa voisi yhdessä ottaa ensimmäisiä askeleita rakkauden ja seurustelun saralla ja joka jakaisi samanlaisia kiinnostuksen kohteita.

Kalle, 28, Sastamala
Leppoisa Kalle Sastamalasta pyörittää neljännessä polvessa sukunsa vanhaa maatilaa. Tilalla on kasvinviljelyä ja metsää, mutta tila on sen verran pieni, että Kalle työskentelee tilalla osa-aikaisesti ja toimii päivätyönään diplomi-insinöörinä sairaalakalusteita valmistavassa yrityksessä. Kalle asuu isänsä vanhassa kauniissa kotitalossa, jota remontoi huolellisesti vapaa-ajallaan.

Kalle harrastaa monenlaista urheilua, muun muassa jääkiekkoa, tennistä, padelia ja lenkkeilyä. Kalle rakastaa myös vaeltamista ja tekeekin säännöllisesti reissuja Pohjois-Suomen kauniisiin vaellusmaisemiin.

Rinnalleen Kalle toivoo löytävänsä luotettavan kumppanin, jonka kanssa voisi jakaa niin arjen kuin vapaa-ajan sekä myös tulevaisuudessa perustaa perheen.

Stiina, 23, Pajulahti (Kuopio)
Stiina on pirteä ja määrätietoinen nuori yrittäjä, joka pyörittää hevostilaa Kuopion suunnalla. Stiinalla on suuret suunnitelmat tilan kehittämiseen ja lähiaikoina tilalle onkin tulossa myös emolehmiä. Päättäväinen ja työtä pelkäämätön Stiina osti tilan aikanaan isoäidiltään ja laittoi käytännössä tyhjästä pystyyn kaiken toiminnan, jolla nykyään itsensä elättää.

Maaseudulla viihtyvän Stiinan päivät kuluvat aamusta iltaan eläinten parissa ja eläimet ovatkin hänelle kaikkea koossa pitävä voima. Vapaa-ajallaan Stiina toki tapaa myös ystäviään.

Stiina etsii rinnalleen välittävää, huolehtivaa ja toimeliasta kumppania, joka jakaisi tilan arjen ja jonka kanssa aina liikkeessä oleva Stiina malttaisi välillä pysähtyä ihan vain olemaan yhdessä. Stiina haaveilee myös perheen perustamisesta, joskus sitten tulevaisuudessa. 


Pasi, 42, Uro (Luumäki)
Luumäellä asuva Pasi on maanrakennusalan yrittäjä ja maatilallinen. Tilalla on peltoa ja metsää ja oman tilan töiden lisäksi Pasi auttelee myös naapurin lihakarjatilalla, kun muilta hommiltaan ehtii. Pasilla on kolme kouluikäistä tytärtä, jotka viettävät aikaa isällään joka toinen viikonloppu.

Pasi on rento kaveri, joka keksii vapaa-ajallaan kavereiden kanssa humoristisia tempauksia kuten ajaa palju traktorin lavalla torille ja kylpeä siellä tai järjestää omalla tilallaan moukarinheittokisat. Vekkulimaisesta suhtautumisesta elämään kielii sekin, että Pasi on muuntanut tilalla olevan vanhan hevostallin tyttärien keppihevostalliksi. Sieltä löytyy kaikki pilttuista pesupaikkaan ja esteradasta syöttökaukaloon, ihan kuten oikeassakin hevostallissa. Vapaa-ajallaan Pasi tykkää myös käydä lavatansseissa.

Pasi etsii ikäistänsä kumppania, jolla saa olla jo lapset tehtynä. Pasi kaipaa suureen taloonsa lisää vilskettä ja mukavaa, pilke silmäkulmassa elämään suhtautuvaa keskustelukumppania.

Clarisse, 43, Huhmari (Vihti)
Vihdin Huhmarissa pientilallaan asustelee Clarisse kolmen lapsensa kanssa. Päivätyönään viherrakentajana ja puutarhurina toimivan Clarissen pitkäaikainen haave on ollut oma tila, jossa voisi harjoitella omavaraisuutta ja yrittämistä. Haave kävi toteen muutama vuosi sitten, ja nyt tilalla viljellään erilaisia kasviksia, harjoitetaan mehiläisten hoitoa ja kasvatetaan kanoja. Clarisse kehittää tilaansa koko ajan eteenpäin ja pyrkii tulevaisuudessa tienaamaan elantonsa pelkästään yrittäjänä.

Clarissen äiti on suomalainen ja isä ranskalainen ja hän onkin asunut suuren osan elämästään Pariisin seudulla. Kaupungin vilskeestä Clarisse ei kuitenkaan juuri välitä, vaan viihtyy paremmin maaseudun rauhassa. Vapaa-aikakin kuluu pitkälti tilan touhujen parissa ja kahden lapsen kanssa puuhaillessa.

Lämminhenkinen ja temperamenttinen Clarisse toivoo löytävänsä rinnalleen puolison, jonka kanssa voisi jakaa koko elämänsä ja jonka kanssa arvot kohtaisivat.

 

Jaana, 47, Kauvatsa
Kokemäen seudulta löytyy spontaani ja suurisydäminen Jaana, joka toimii päivisin ompelijana puolustusvoimilla ja sen lisäksi pyörittää iltaisin ja viikonloppuisin omaa ravintolaansa vanhalla maatilallaan. Jaana perusti ravintolansa muutama vuosi sitten ja on onnellinen siitä, että uskalsi aikanaan heittäytyä seikkailuun, sillä ravintola on pärjännyt mukavasti.

Jaanalla on kolme aikuisuuden kynnyksellä olevaa lasta, joten elämässä on vapautunut aikaa toteuttaa itseään ja etsiä uusia seikkailuja. Jaana onkin kiinnostunut monenlaisista asioista kuten maalaamisesta, burleskista, kilpapyöräilystä ja vaikka mistä, mutta ihan kaikkea ei kuitenkaan yhdessä elämässä ehdi tekemään.

Jaana haaveilee löytävänsä loppuelämän kumppanin ja on avoin monenlaisille parisuhteille. Tärkeintä on, että toinen on hyvä tyyppi ja sydän on paikallaan.

Matti, 50, Lemi
Lemillä tilaansa asustava Matti on perunanviljelijä jo kolmannessa sukupolvessa. Perunaa lähtee Matin tilalta myyntiin kauppoihin, mutta lisäksi hän myy itse perunoita päivittäin Lappeenrannan torilla.

Vapaa-ajallaan Matti harrastaa metsästystä. Luonnossa liikkuminen tuo hyvää vastapainoa kiireisen viljelijän arkeen. Matti harrastaa myös lavatansseja ja joka vuosi hän pitää huolen, että kesälomaa saa pidettyä sen verran, että ehtii Seinäjoen Tangomarkkinoille.

Matti toivoo löytävänsä kumppanin, joka toisi tupaan lämpöä ja elämään tarkoitusta työn vastapainoksi. Matin haaveena olisi myös vielä ”vanhoilla päivillä” saada perheenlisäystä.

Juuso, 32, Salo
Salolainen Juuso on maanviljelijä, jonka tilalla viljellään sokerijuurikasta ja viljaa. Juuso on jo neljännen sukupolven asukas tilalla, johon kuuluu peltojen lisäksi myös metsää. Juuso ajelee toisinaan myös rekkaa, kun tilan töistä jää aikaa. Maanviljelijän työ sopii hyvin Juusolle, sillä työt voi aikatauluttaa itse ja olla oman elämänsä herra.

Rauhallisen ja leppoisan Juuson vapaa-aika kuluu luonnossa oleillessa ja kavereita tavatessa. Isoon taloon ja pihapiiriin mahtuisi kavereiden lisäksi myös oma perhe.

Juuso toivoo löytävänsä yrittäjähenkisen, eläinrakkaan ja maaseudulla viihtyvän puolison, jonka kanssa voisi elää ihan tavallista elämää. Juuso haaveilee myös perheenlisäyksestä, mutta puolisolla voi olla lapsia jo ennestäänkin.

0:20

Maajussille morsian -sarjan 14. tuotantokausi esitetään MTV3-kanavalla syksyllä 2021.

Maajussille morsian -esittelyjakso mtv-palvelussaOhjelma on katsottavissa myös C Moressa. Kirjoita maajussille täällä!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja