Uudet iPhonet keräävät käyttäjiltä moitteita – huomattavat parannukset eivät toteutuneetkaan?

0:52

IPhone XS:n ja iPhone XS Maxin netti- ja puhelinverkkoyhteydet keräävät käyttäjiltä moitteita, kertoo muun muassa Business Insider. Apple ei ole vielä kommentoinut ongelmaa.

VIDEO: Ota talteen kätevät kameraniksi iPhonelle!

Uudet iPhonet tulivat virallisesti markkinoille perjantaina. Jo nyt useat käyttäjät Twitterissä, Redditissä, Applen keskustelufoorumeilla ja MacRumorsilla ovat alkaneet valittaa ongelmista.

Valitukset ovat koskeneet iPhone XS:n ja iPhone XS Maxin huonoa 4G LTE-, WiFi- ja matkapuhelinverkkoyhteyttä. Jotkut käyttäjät ovat raportoineet, että heidän vanhoissa iPhoneissaan, kuten iPhone 7 - ja iPhone X -malleissa, oli paljon parempi signaali kuin uusissa iPhoneissa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Redditissä tosin kommentoidaan, että vaikka ongelmat ovat laajoja, niitä ei ole kaikilla käyttäjillä. Ihmiset ovatkin muun muassa pohtineet, voiko ongelma olla teleoperaattorikohtainen.

Testit vahvistavat asian

Tosin myös teknologiablogi WiWavelength kertoo blogipostauksessaan testanneensa uusien iPhone-puhelimien puhelinverkon vahvuuksia ja vahvistaa kokeissaan iPhone XS:n yhteyksien olevan huonommat kuin viime vuonna ilmestyneiden iPhone X - ja iPhone 8 -mallien yhteydet.

Käyttäjien ilmoituksia voidaan pitää yllättävinä, sillä uusissa iPhoneissa piti olla merkittäviä parannuksia esimerkiksi juuri 4G-suorituskyvyssä.

IPhone XS -puhelinten kerrottiin ennen julkaisua yltävän käytännössä huomattavasti korkeampiin tiedonsiirtonopeuksiin kuin iPhone X. Joillakin operaattoreilla latausnopeus oli jopa 161 prosenttia parempi. Uusissa iPhoneissa oli otettu käyttöön myös useampia antenneja.

Apple ei ole vielä kommentoinut ongelmaa.

Lähteet: Business Insider, BGR. MTV

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja