Uuden albumin julkaissut Eini, 60, paljastaa yllättävän suosikkiparinsa Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmasta: "Tykkään kovasti hänestä"

Eini, 60, tunnustaa seuraavansa tarkasti uusinta Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman tuotantokautta. Laulaja sanookin avoimesti rakastavansa tanssimista.

Suomen discokuningattareksi kutsuttu Eini nähtiin viime vuonna Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailun 12. kaudella yhdessä tanssija Sami Heleniuksen kanssa. Pari putosi kolmantena kisasta, mutta laulajan innostus ei päättynyt siihen.

– Rakastuin tanssimiseen! Olisin lähtenyt keväällä Samin (Helenius) tanssikurssille, mutta tämä pandemia nyt esti sen, 60 vuotta täyttävä laulaja harmittelee MTV Uutisille syntymäpäivänään.

Aktiivisesti urheilua harrastava Eini hehkuttaakin tanssimista liikuntamuotona.

– Rakastan liikuntaa ja tanssiminen on aivan mahtavaa, laulaja hymyilee.

Tämän vuoden Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailun avausjakso saikin Einin omien sanojensa mukaan hymyilemään koko lähetyksen ajan.

Einin tanssiopettaja Sami Helenius tanssii tällä kertaa ex-kilpahiihtäjä Virpi Sarasvuon kanssa.

– Tietenkin liputan Samia ja Virpiä, he ovat upea pari. Pidän myös Niklas Hagmanista. Sitten on tämä Miisa, tykkään kovasti hänestä, Eini listaa.

Katso Einin ja Sami Heleniuksen upea valssi Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailun 12. tuotantokaudelta!

Vihdoin valmis

Vaikka koronakevät tyhjensi keikkakalenterin, laulaja on yrittänyt löytää positiivisia näkökulmia.

– Ääneni sai levähtää ja ehdin myös itse rentoutumaan. Samalla saimme tehtyä valmiiksi Vihdoin valmis -albumin.

Syyskuun puolivälissä ilmestyneellä levyllä on laulajan mukaan kappaleita, joiden aiheina on niin romanssin hiipuminen parisuhteessa kuin myös ruuhkavuodet.

– Albumilla laulaa se Eini, joka tunnetaan vauhdikkaasta menosta. Olen opetellut myös uuden laulutekniikan eli laulan hieman kevyemmin, 43-vuotta laulajana toiminut konkari toteaa. 

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja