Uuden ajan kommunikaattori kerää rahoitusta – tällainen on Cosmo Communicator

Planet Computers esitteli vuoden 2017 alussa niin sanotun uuden ajan kommunikaattorin Geminin. Tämän vuoden alkupuolella Geminin toimitukset alkoivat ja nyt yhtiö kerää rahoitusta uudelle laitteelleen Cosmo Communicatorille. Indiegogo-joukkorahoituspalvelussa Planet Computers on saanut jo 200 000 dollarin tavoitteensa täyteen.

Läppärinomaisesti aukeavassa laitteessa on 5,99 tuuman kosketusnäyttö Full HD+ -tarkkuudella ja 18:9-kuvasuhteella. Päänäytön lisäksi laitteessa pienempi kahden tuuman AMOLED-näyttö, jonka kautta käyttäjä voi nähdä ilmoitukset ja saapuvat puhelut. Sen tarkkuus on 570 x 240 pikseliä. Lisänäytön alapuolella on sormenjälkitunnistin, jonka avulla voi vastata puheluihin. Lisänäytön yllä on taasen 24 megapikselin kamera.

Cosmo Communicatorin erikoisuus on tietenkin sen fyysinen QWERTY-näppäimistö, joka on taustavalaistu. Tilausvaiheessa on mahdollista valita suomalainen näppäimistöasettelu, joten ääkkösetkin löytynevät laitteesta.

Stereokaiuttimien lisäksi uutuudessa on kaksi USB-C-liitäntää. Akun koko on 4 220 milliampeerituntia. Tehoista Cosmo Communicatorissa huolehtii MediaTekin kahdeksanytiminen P70-järjestelmäpiiri, jonka tukena on kuusi gigatavua RAM-käyttömuistia. 128 gigatavun tallennustilaa voi tarvittaessa laajentaa muistikortilla.

Planet Computersin uutuuslaite toimii Android 9 Pie -käyttöjärjestelmällä, mutta se tukee myös muun muassa Jollan Sailfish-käyttöjärjestelmää. Cosmo Communicatorin fyysiset mitat ovat 171,4 x 79,3 x 16,0 millimetriä ja se painaa 320 grammaa.

Cosmo Communicator maksaa Indiegogo-palvelussa 482 euroa, jonka päälle tulevat 44 euron toimituskulut. Tämän lisäksi laitetta tilattaessa kannattaa varautua mahdollisiin tullimaksuihin ja veroihin. Perusversion lisäksi myynnissä on kullattu Cosmo Communicator, jonka hinta on 1 756 euroa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja