Mainos

Utahilainen jazz sekoitti Chicagon härkien päät – Lauri Markkanen Bullsin paras pistemies

5:00
Videolla raportti Lauri Markkasen aiemmasta, 32 pisteen illasta.

Koripalloliiga NBA:ssa Lauri Markkasen Chicago hävisi kotonaan Utah Jazzille 83–114.

Lauri Markkanen teki ottelussa 18 pistettä ja otti 10 levypalloa. Hän oli joukkueensa paras pistemies. Utahista eniten eli 21 pistettä heitti Rudy Gobert.

Markkasella oli kolmen pisteen heittoyrityksiä kuusi, joista vain yksi meni sisään. Markkanen pelasi hieman yli 26 minuuttia.

Utahille 31 pisteen paremmuus oli kauden toiseksi suurinumeroisin voitto. Chicago sen sijaan pelasi yhden kauden heikoimmista otteluistaan.

Jazz johti ottelua ensimmäisen neljänneksen jälkeen jo 33–18 ja ottelun puolivälissä 70–36.

Chicagolta puuttui joukkueen paras pistemies Zach LaVine. Hän lämmitteli ennen ottelua, mutta ei pystynyt pelaamaan. Reisi- ja polvivammoista kärsivä LaVine oli sivussa toisesta ottelusta peräkkäin.

–  Emme käytä sitä tekosyynä, että miehiä puuttuu, Markkanen sanoi ESPN:n nettisivuilla.

Vammat kasaantuvat

LaVinen puuttumisen lisäksi Markkasen seura menetti loppukaudeksi tulokkaansa Wendell Carter juniorin ja Chandler Hutchisonin. Carter potee peukalovammaa ja Hutchison varvasvammaa.

Myös Otto Porter juniorin loppukausi on vaarassa, seuran johtajistoon kuuluva John Paxson sanoi espn.comissa. Bulls hankki Porterin Washingtonista viime kuussa.

–  Voi olla, että Oton kanssa aika loppuu kesken. LaVinen osalta on tärkeää, että hän taistelee monen pienen vamman yli. Jos hänen polvensa kunto ei kohene ensi viikkoon mennessä, ei liene järkevää peluuttaa häntä. Vielä emme kuitenkaan ole siinä pisteessä, Paxson sanoi.

Chicago on voittanut kaudella 21 ottelua ja hävinnyt 53. Se on itälohkossa 13. sijalla takanaan Cleveland ja New York Knicks. Utah porskuttaa länsilohkossa kuudentena.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja