Uskotko pystyväsi voittamaan pisteen Serena Williamsilta? Supertähti kyykytti viittä miestä kerralla tulikuumilla lyönneillään

Serena Williamsin järkyttävä syöttö on tuttu kaikille urheilumaailmassa. EBC (Embracing Black Culture) julkaisi videon, jossa Williams esittelee tulikuumaa syöttöään ja omia tennistaitojaan huikaisevilla tarkkuuslyönneillä.

The Guardian kertoi aiemmin, että 12 prosenttia brittimiehistä uskovat voittavansa pisteen Williamsilta. Yhdysvaltalaistähti on parhaimmillaan syöttänyt 207 kilometrin tuntinopeudella.

– Jos kuulut siihen 12 prosenttiin, niin sen pitäisi olla pakko, että se lukisi deittiprofiilissasi. Se olisi kuin työntekijöille tehtävä rikosrekisterin tarkistus, mutta harhaluuloisille ääliöille, urheilutoimittaja Catherine Whitaker twiittasi.

Williams esitteli EBC:n videolla hirmusyöttöään, jossa ensiksi yksi mies yritti palauttaa tämän syötön. Yksi kerrallaan palauttajia lisättiin, kunnes viiden miehen  poppoo onnistui palautuksessa. Williams täräytti kuitenkin paluupallon voimalla päin etummaisen miehen takamusta.

– Tämä on kaikille teille miehille, jotka ette pelaa tennistä ja uskotte voittavanne pisteen Serenalta, luki päivityksessä.

Syöttöhaasteen jälkeen Williams näytti omia taitojaan tarkkuuslyönneissä.

Tenniksen supertähti Williams on yksi kaikkien aikojen pelaajista ja hän on voittanut peräti 23 kaksinpelin Grand Slam -turnausta. Hän kärsi vastikään tappion Romanian Simona Halepille Wimbledonin turnauksessa.

Lue myös:

    Uusimmat