Uskomatonta törttöilyä Vantaan liikenteessä: Kuski teki väärin lähes kaiken mahdollisen

Pakkanen työllistää autokorjaamoita ja rasittaa autojen akkuja 1:48
Pakkanen työllistää autokorjaamoita ja rasittaa autojen akkuja.

Itä-Uudenmaan poliisi tiedottaa kuskista, jota epäillään suuresta määrästä liikennerikkomuksia. Sivullinen tienkäyttäjä käräytti törttöilijän.

Vantaalla kurvaillutta kuskia epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, ajoneuvorikkomuksista sekä ajoneuvoverorikkomuksesta.

Sivullinen tienkäyttäjä soitti hätäkeskukseen ja ilmoitti seuraavansa henkilöautoa, jonka kuljettajan ajokuntoa hän epäili voimakkaasti. Auton kuljettaja oli ollut vähällä aiheuttaa jo yhden kolarin risteyksessä tullessaan yllättäen pääväylälle.

Yhdessä risteyksessä matkustajana ollut mies oli joutunut nousemaan ulos autosta, koska auto oli sutinut voimakkaasti eikä kuljettaja muutoin ollut saanut ajopeliään liikkeelle. Auto oli seikkaillut vastaantulevien kaistalla ja lopulta jäänyt jumiin loivaan ylämäkeen Laajaniitynkujalle.

Poliisin saavuttua paikalle selvisi, että autossa oli väärät kilvet. Sitä ei ollut katsastettu eikä veroja maksettu. Lisäksi autossa oli kesärenkaat ja omistajanvaihdosilmoituskin oli tekemättä.

Autoa kuljettaneelle vuonna 66 syntyneelle miehelle tehdyn huumepikatestin tulos oli positiivinen amfetamiinille. Mies kertoi poliisille, ettei muistanut, mistä oli tulossa, mutta arveli ajaneensa autolla korkeintaan muutaman kilometrin.

Lue myös:

    Uusimmat