Teipatut rekisterikilvet kiinnittivät huomion – kortiton huumekuski jätti tankkauksen maksamatta ja yritti paeta poliisia Janakkalassa

Kortiton huumekuski jäi poliisin haaviin erikoisen tapahtumasarjan kautta.

Hämeen poliisilaitoksen partio kiinnitti torstaiaamuna huomiota Janakkalan Linnatuulessa tankkaamassa olleeseen henkilöautoon. Auton rekisterikilvet oli peitetty teipeille ja partio päätti mennä tarkistamaan, että mistä oikein on kyse.

Tämä ei kuitenkaan ollut kyseisen auton kuljettajan mieleen, sillä kun partio ehti auton luokse, niin kuski oli kaasuttamassa tiehensä.

Samaan aikaan paikalle juoksi myös huoltoaseman työntekijä, joka kertoi, että asiakas oli juuri lähtenyt maksamatta tankkaustaan.

Kuljettaja ei päässyt karkuun, sillä poliisipartio sai auton pysäytettyä poistumisrampin luona.

Auto kuljetti vuonna 1975 syntynyt mies, joka puhalsi poliisin tarkkuusalkometriin nollatuloksen. Miehelle tehty huumausaineen pikatesti antoi kuitenkin positiivisen tuloksen ja hänet kuljetettiin verikokeeseen asian varmistamiseksi.

Kaiken lisäksi osoittautui, ettei miehellä ollut ajokorttia.

Poliisi epäilee miestä rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta sekä huumausaineen käyttörikoksesta.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.