Uskomatonta! Pikkupoika lintsasi tavatakseen idolinsa – Bruce Springsteen kirjoitti poissaololapun

Viidesluokkalainen poika halusi toteuttaa unelmiaan koulupäivän aikana.

Yhdysvalloissa, Philadelphiassa viidettä luokkaa käyvä Michael Fenerty innostui kuullessaan, että itse Bruce Springsteen oli järjestämässä fanitapaamista tämän kotikaupungissa.

Harmillisesti tapahtuma oli arkipäivänä, jolloin Michaelin olisi istuttava tunnollisesti koulussa.

Michael on perinyt rakkautensa Springsteenin musiikkiin isältään Mikeltä, joka on fanittanut ”Pomoa” jo yli 40 vuoden ajan ja nähnyt yli 160 keikkaa.

Isä ja poika alkoivat junailla yhdessä keinoa, jolla molemmat pääsisivät tapaamaan idolia.

– Kysyin Michaelilta, mikä koulussa on protokolla, jos haluaisin, että hän olisi kotona päivän. Hän kertoi, että koululle täytyy soittaa ja lähettää allekirjoitettu selvitys.

– Sitten hän katsoi minuun ja totesi, että meidän pitäisi saada Bruce Springsteen allekirjoittamaan lappu. Aloimme nauraa ja totesimme, ettei yrittänyttä laiteta, Mike Fenetry kertoo.

Kaksikko kirjoitti koulun rehtorille lyhyen lapun Springsteenin näkökulmasta ja lähtivät tapaamiseen toivoen, että pääsisivät tarpeeksi lähelle tähteä, jotta he voisivat toteuttaa suunnitelmansa. 

Michael oli yksi harvoista paikalle saapuneista lapsista ja Springsteen innostui nähdessään hänet. He halasivat ja heittivät ylävitoset. Tämän jälkeen Michael kaivoi lapun taskustaan.

– Minun täytyy lukea tämä ensin, juuri tällä tavalla jouduin pulaan ensimmäisen sopimukseni kanssa, Springsteen leukaili lapun saatuaan.

– Toivottavasti et joudu pulaan! hän nauroi ja allekirjoitti lapun.

Tämän jälkeen isä ja poika kävivät kopioimassa lapun ja yrittivät antaa kopiota rehtorille. Rehtori totesi, että poissaolo hyväksytään ainoastaan siinä tapauksessa, että Fenetryt toimittavat alkuperäisen lapun, eikä sen kopiota.

– Otan mieluummin ensimmäisen jälki-istuntoni! totesi Michael.

Lähde: Today

Lue myös:

    Uusimmat