Mainos

Uskomaton väite: Nainen laihdutti käsittämättömän määrän "vain ajattelemalla"

38-vuotias Heather Jones laihtui ajatuksen voimalla. – Olin ahtanut ruokaa naamaani vuosia. Näytin kauhealta ja tiesin, että sokeriaddiktioni täytyy hoitaa, nainen kuvaa.

38-vuotias Heather Jones laihtui viisi vaatekokoa alle vuodessa. Jonesin tekniikka on vähintään mielenkiintoinen: hän väittää vain ajatelleensa itsensä hoikaksi, kertoo Daily Mail.

Jonesin mukaan vuoden projekti oli ”vaivaton”. Hänkutistui koosta 46 kokoon 36.

– Jotkut kyynikot voivat epäillä tätä, mutta tein tämän todella mieleni voimalla. Kirjaimellisesti ajattelin itseni hoikaksi. Ajatukset ovat niin voimakkaita, tunnen oloni nyt upeaksi, Jones vakuuttaa.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jones alkoi lihoa ex-kumppaninsa kuoltua seitsemän vuotta sitten. Jones masentui syvästi eikä noussut sängystä vuoteen. Lopulta hän sai tarpeekseen – ja löysi EFT:n. Sen voisi suomentaa vapaasti tunnevapaustekniikaksi. Kyseessä on vaihtoehtohoito, johon liittyy hieman akupunktion kaltaista, sormilla tehtävää taputtelua. Samalla omaa ajatusmaailmaa muokataan.

– Olin ahtanut ruokaa naamaani vuosia. Näytin kauhealta ja tiesin, että sokeriaddiktioni täytyy hoitaa, nainen kuvaa.

Hän lopetti sokeristen herkkujen syömisen, ja käytti apuna EFT-tekniikkaa silloin, kun makeanhimo iski. Jonesin mukaan hän laihtui jo muutamassa kuukaudessa useita vaatekokoja.

– Aiemmin ajattelin ”olen niin ylipainoinen ja vihaan sitä, miltä näytän”, mutta se on muuttunut täysin.

Nykyisin Jones syö aivan eri tavalla ja myös liikkuu enemmän. Silti hän uskoo ajattelun olevan laihuutensa takana, ja on perustanut jopa yrityksen auttamaan muita laihduttamaan samalla keinolla.

Testaa nämä treeniliikkeet:Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.