Uskomaton tositarina: Nainen tapasi spermanluovuttajan vuosi lapsen syntymän jälkeen – pari meni naimisiin

Tämän tarinan luettuasi et kenties voi olla uskomatta kohtaloon.

Lontoolainen Aminah Hart oli 42-vuotias sinkku – ja halusi kipeästi äidiksi. Niinpä Hart valitsi spermapankista nimettömän luovuttajan keinohedelmöitystä varten. 

Kun Hartin Leila-tyttö syntyi, alkoi äiti kuitenkin pohtia, millainen oli lapsen isä. Niinpä hän lähetti tälle spermapankin välityksellä kuvia Leilasta sekä kiitoskirjeen.

Kaukana Australiassa kirjettä lukeva Scott Andersen huomasi, että Leila näytti täsmälleen samalta kuin miehen neljä muuta lasta kahdesta edellisestä avioliitosta. Ja vaikkei miehellä ollut mitään velvollisuutta vastata Hartille, hän kuitenkin teki niin kehuen Leilaa upeaksi. Kuuden kuukauden ajan pari lähetteli toisilleen sähköpostia ennen tapaamistaan Australian Melbournessa muutama päivä Leilan ensimmäisen syntymäpäivän jälkeen.

– He rakastuivat toisiinsa, Hart kertoo isän ja tyttären kohtaamisesta.

– En tiedä, johtuuko se siitä, että he ovat kaksoisolentoja vai mistä. Mutta isän ja tyttären välillä oli välitöntä rakkautta ja heidän suhteensa alkoi kukoistamaan hyvin nopeasti.

Kolmikko alkoi tavata toisiaan muutaman viikon välein, kunnes jotain taianomaista tapahtui: Hart ja Andersen rakastuivat. 

Muutamaa kuukautta myöhemmin Andersen yllätti Hartin kihlasormuksella. Hart vastasi kosintaan myöntävästi ja pariskunnasta tuli kenties ensimmäinen pari ikinä, joka on tavannut ja rakastunut vasta vuosi lapsensa syntymän jälkeen.

Hartin mukaan parin tarinasta saa pian lukea How I Met Your Father -kirjasta, josta on tekeillä myös elokuva.

Lähde: Good

Lue myös:

    Uusimmat