Mainos

Uskomaton kuva viiden päivän ikäisestä keskosesta – onnellinen hymy sulatti sydämet!

Suloinen kuva onnellisesta pikkukeskosesta on saanut nettikansan haltioitumaan ihastuksesta.

Yleensä pieni vauva väläyttää vanhemmilleen ensimmäisen hymynsä noin kuuden viikon iässä. Eräs pikkukeskonen oli kuitenkin niin iloinen selvittyään koettelemuksestaan ehjin nahoin, että hymyili leveästi kameralle jo viiden päivän kypsässä iässä.

Suloinen kuva jaettiin Love What Matters -sivustolla, jossa se on kerännyt jo liki 300 000 reagointia ja yli 36 000 jakoa.

Amerikkalaisen Lauren Vinjen jakaman kuvan yhteydessä lukee: "Ensimmäinen tyttäremme viiden päivän ikäisenä. 1,8 kilon painoisena hän oli onnellinen ollessaan elossa! Tämä kuva oli se, joka avulla selvisin vastasyntyneiden teho-osastolla ylä- ja alamäet. Elämä on niin kallisarvoista."

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Vaikka pikkuinen oli paljon alle normaalipainoisen vastasyntyneen, hän oli yhtä hymyä ja enemmän kuin valmis väläyttämään sydäntä lämmittävän hymynsä myös kameralle.

Kohtalotoverit ilmoittautuivat

Myös muut keskosten vanhemmat intoutuivat jakamaan kuvia kallisarvoisista selviytyjistään.

"Minulle sanottiin, ettei pieni tyttöni hymyile koskaan, kun hän sai aivohalvauksen synnyttyään 32. viikolla. Hän rakastaa näyttää kaikille, että he olivat väärässä."

"Minun pieni lapsenlapseni... 1,25 kiloa ja hän on onnellisin pikkuneiti!"

"Minun suloinen poikani syntyi 33. viikolla ja painoi 2,4 kiloa. Oltuaan kaksi viikkoa teho-osastolla hän on nyt kotona ja kasvaa päivä päivältä. Nuo hymyt ovat parhaita."

Video: Tämä vauva ei osaa hymyillä, mutta nauraa sitäkin lujemmin!

0:33

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.