Mainos

Uskoisitko tätä naista nelikymppiseksi? Paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden – näin sinäkin vältyt rypyiltä!

Tämän naisen ulkonäkö herättää taatusti kateutta. Nyt hän paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden. 

Lure Hsu on taiwanilainen sisustussuunnittelija, joka ei kuitenkaan ole saanut internetiä sekaisin upeilla sisustusluomuksillaan vaan uskomattoman nuorekkaalla ulkonäöllään. Vaikka nainen näyttää tuskin parikymppiseltä, ikää hänellä on mittarissa jo yli neljäkymmentä!

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Jättisuosio sai alkunsa, kun naisen näyttelijäsisko Sharon, 35, kutsui Luren vieraaksi esitykseensä. Yleisö järkyttyi saadessaan tietää vieraan olevan Sharonin isosisko, ei pikkusisko.

Pian 42 vuotta täyttävän naisen sosiaalisen median seuraajamäärä kasvoi räjähdysmäisesti tämän vierailun myötä, ja nyt hänen Instagram-tiliään seuraa jo yli 356 000 innokasta fania.

Mutta mikä on hänen salaisuutensa?

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Kosteutus on kaikkein tärkeintä. Kosteuttaminen voi vähentää ryppyjä ja muita ikääntymiseen liittyviä iho-ongelmia, Lure paljastaa.

Jos kosteuttaminen on numero yksi, lähes yhtä tärkeäksi asiaksi nainen mainitsee auringon – tai tarkemmin sanottuna siltä suojautumisen. Hän kehottaa pitämään etenkin kesäaikaan huolta siitä, että iho ei pääsisi altistumaan auringolle liikaa. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Vaikka aurinko ei paistaisi paljoakaan, aurinkorasvaa tulisi silti käyttää, sillä päivettynyt iho on kuivempi ja muodostaa ihoosi pieniä kuoppia ja ryppyjä.

Ihonhoidon lisäksi Lure suosittele vähentämään lihan syöntiä ja valitsemaan lautaselle kuitu -ja proteiinipitoisia ruoka-aineita sekä runsaasti hedelmiä. Myös veden juonti ja liikunta ovat naisen mukaan tärkeässä roolissa, jos tavoitteena on nuorekas ulkonäkö.

Lähde: Indy100

***

2:53

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.