Usher nimettiin vuoden viihdyttäjäksi

Los Anglesissa jaettiin NAACP Image Awards -palkinnot. Usher nimettiin vuoden viihdyttäjäksi, ja elokuva Häivähdys purppuraa sai neljä palkintoa. 

Lauantaina 16. maaliskuuta järjestettiin NAACP Image Awards -gaala, joka on perinteisesti kunnioittanut ennen kaikkea vuoden aikana onnistuneita afroamerikkalaisia taitelijoita.

Poplaulaja Usher  palkittiin gaalassa vuoden viihdyttäjänä ja hän sai myös President's Award -palkinnon. Kyseinen palkinto myönnetään tunnustuksena erityisistä saavutuksista ja merkittävästä julkisesta työstä. Aiemmin tunnustuksen ovat saaneet muiden muassa artisti Rihanna, prinssi Harry  ja herttuatar Meghan sekä nyrkkeilijä Muhammad Ali

Musikaalielokuva Häivähdys purppuraa sai neljä palkintoa: paras elokuva, paras naisnäyttelijä, paras miessivuosanäyttelijä ja paras naissivuosanäyttelijä. Fantasia Barrino palkittiin kyseisen elokuvan naispääosaroolista, Taraji P. Henson naissivuosaroolista ja Colman Domingo miessivuosaroolista.

Rap-artisti Queen Latifahin emännöimä 55. NAACP Image Awards -gaala järjestettiin Shrine Auditoriumissa, Los Angelesissa.

Voit katsoa listan kaikista NAACP Image Awards -voittajista täältä. 

Lähde: Variety

Lue myös:

    Uusimmat