Mainos

Useita anastusrikoksia viikonloppuna Suomenlinnassa – yhtä tutkitaan ryöstönä

Helsingin poliisi tutkii Suomenlinnassa viikonloppuna tapahtuneita anastusrikoksia, joissa useilta henkilöiltä epäillään viedyn omaisuutta.

Teot tapahtuivat sunnuntaina Suomenlinnassa, jonka Pirunkirkon juhlasalissa järjetettiin suuren joukon helsinkiläisnuoria kerännyt yksityistilaisuus. Paikalle oli saapunut kello 23 jälkeen ulkopuolisia henkilöitä, joiden epäillään varastaneen muun muassa lompakoita, älypuhelimia, laukun, kannettavan tietokoneen sekä untuvatakin.

Tapauksen tiimoilta on poliisille keskiviikkoon mennessä tehty seitsemän rikosilmoitusta, joista kuudessa tutkitaan varkautta. Rikoksista yhtä tutkitaan ryöstönä, sillä siinä oli käytetty rikoksen tekemiseen lievää väkivaltaa. Uhrilta oltiin tämän estelyistä huolimatta viety tämän lompakko ja takki.

MTV Uutisten tietojen mukaan ainakin osa uhreista on alaikäisiä. 

Poliisi epäilee tuntomerkkien perusteella samojen henkilöiden liittyvän tapahtuneisiin rikoksiin, mutta ketään ei ole vielä otettu kiinni tapahtuman tiimoilta. Tapauksessa uskotaan olleen tekijöinä viisi miestä. Heistä neljää poliisi kuvailee ulkonäön perusteella mahdollisesti somalitaustaisiksi, ja heistä yhdellä oli rastatukka, joka oli juuresta valkoinen. Yksi miehistä oli ulkonäöltään mahdollisesti lähi-itätaustaiseksi, ja hänellä oli kaulassaan suuri kullanvärinen koru, jossa timantin näköisiä kiviä.

Helsingin poliisi pyytää havaintoja tapahtumienkulusta ja tekijöiden henkilöllisyydestä puhelimitse numeroon 0295 474 372.

Tietoja päivitetty kello 12.02.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.