Mainos

Poliisi: Joukko nuoria kärhämöi Vantaalla – yhdeltä katkesi kylkiluita, toiselta vietiin lompakko

Nuoriso kärhämöi Vantaan Tikkurilassa uudenvuoden yönä, Itä-Uudenmaan poliisista kerrotaan. Nuorisojoukon epäillään vieneen yhdeltä nuorelta lompakon ja pahoinpidelleen toista.

Tiedekeskus Heurekan edustalla sijaitsevassa puistossa sattui sunnuntain ja maanantain välisenä yönä ainakin kaksi välikohtausta, joista on tehty poliisille rikosilmoitus.

– Toisessa tapauksessa nuori oli joutunut porukan piirittämäksi ja häneltä oli viety lompakko. Siinä ei oltu käytetty väkivaltaa, rikoskomisario Mikko Minkkinen kertoo.

– Toisessa tilanteessa useampi ihminen oli osallistunut yhden henkilön pahoinpitelyyn. Se olikin vakavampi tapaus, ja uhrille tuli vammoja. Häneltä oli murtunut ainakin kylkiluita, hän jatkaa.

Poliisin mukaan kaikki osalliset olivat arviolta 15-18-vuotiaita. Osaa paikalla olleista on kuultu, mutta tapahtumien tarkka kulku tai tekijöiden henkilöllisyys ei ole kuitenkaan vielä selvinnyt.

– Heurekan puisto on perinteinen paikka, missä nuoriso kokoontuu. Lähes aina koulujen juhlapyhinä ja vappuina siellä tapahtuu pahoinpitelyjä, Minkkinen toteaa.  

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Helsingin Uutiset.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.