Urheilutoimittaja Laura Arffman ja ex-hiihtäjä Anssi Pentsinen odottavat toista lastaan: "Hieman piti alkuun puhallella tällaisen pienen yllätyksen äärellä"

Laura Arffman ilmoitti pariskunnan ilouutisesta sosiaalisessa mediassa.

Ylen urheilutoimittaja Laura Arffman ja entinen maajoukkuehiihtäjä Anssi Pentsinen odottavat toista lastaan. Arffman ilmoitti iloisesta perheuutisesta omalla Instagram-tilillään tiistaina 22. syyskuuta. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Toinen tulee talvella, siis jos kaikki menee hyvin. Hieman piti alkuun puhallella tällaisen pienen yllätyksen äärellä, mutta asian erityisyyttä ei voi sanoin kuvailla. Isä voi rauhallisemmin, Arffman kertoo päivityksessään.

– Ensimmäisen lapsen saaminen ja vauvavuosi on opettanut paljon maailmasta ja yhteiskunnasta, jossa elämme. Antoisaa on ollut, että kerhoissa ja hiekkalaatikon laidalla on saanut tutustua uusiin ihmisiin ja kuulla erilaisia tarinoita. Katsotaan, mitä toinen toivottavasti tuo tullessaan, toimittaja jatkaa. 

Arffmanin ilmoitus on kerännyt kuvan kommenttikenttään runsaasti onnitteluja. 

– Onnittelut teille. Rakkautta, yhdessä perheenä eteenpäin. Tsemppiä odottamiseen, eräs seuraaja kommentoi.

– Onnea koko jengi, toinen toteaa.

– Onnellista odotusaikaa, kolmas ylistää sydänemojien kera.

Pariskunnan ensimmäinen lapsi syntyi loppusyksystä 2019. Arffman ja Pentsinen menivät naimisiin kesällä 2017 ja heidän seurustelunsa tuli julkiseksi vuonna 2015.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja