Mainos

Urheilutähden erikoisen kuoleman ympärillä kuohuu – seuran jäsenellä sormensa pelissä? Perheeltä julki pysäyttävä tiedote

Los Angeles Angelsin baseball-tähti Tyler Skaggs menehtyi heinäkuun vaihteessa 27-vuotiaana tukehtumalla omaan oksennukseensa, ja kuolemaa on tähän saakka pidetty tapaturmaisena. Skaggsin perhe tiedottaa kuitenkin nyt, että toisella Los Angeles Angelsin työntekijällä saattoi olla asiaan sormensa pelissä.

Angelsia edustanut Skaggs löydettiin heinäkuun alussa kuolleena hotellihuoneesta Texasissa. Ruumiinavauspöytäkirja on osoittanut Skaggsin elimistöstä löytyneen sekoituksen alkoholia ja opioidi-kipulääkkeitä fentanyyliä sekä oksikodonia. Hän oli tukehtunut oksennukseensa ja kuollut. 

Skaggsin kuolemaa on pidetty tapaturmaisena onnettomuutena. Skaggs löydettiin sängystä täydessä vaatetuksessa eikä hänessä ollut merkkejä vammoista.

Poliisi jatkaa kuitenkin Los Angeles Timesin mukaan kuoleman tutkimista. Skaggsin perhe on lisäksi julkaissut tuoreeltaan pysäyttävän tiedotteen, jonka mukaan seuran jäsenellä saattoi olla kuolemassa sormensa pelissä.

– Sydäntä särkien saimme tietää, että rakas Tyler kuoli vaarallisten lääkkeiden ja alkoholin yhdistelmän vaikutuksesta. Se sotii täysin vastaan kuvaa henkilöstä, joka työskenteli niin kovaa pelatakseen MLB:ssä ja jolla oli edessään todella lupaava tulevaisuus rakastamassaan pelissä.

– Olimme shokissa, kun saimme tietää, että Los Angeles Angelsin työntekijällä saattoi olla osallisena (kuolemaan). Emme lepää ennen kuin tiedämme totuuden siitä, miten nämä huumeet päätyivät Tylerin haltuun ja kuka toimitti hänelle ne.

Perhe kertoo myös palkanneen asianajajan avukseen.

Syöttäjänä toiminut Skaggs pelasi MLB-ammattilaisliigassa kaikkiaan seitsemän kautta. Ennen Los Angeles Angelsia hän edusti Arizona Diamondbacksia.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja