Urheilulupaus Charlotte Vellar, 16, on kuollut

16-vuotias saksalainen jalkapallolupaus Charlotte Vellar on kuollut. Suru-uutisesta kertoo hänen edustamansa seura MSV Duisburg.

Puolustajapelaaja Vellar oli pelannut saksalaisen MSV Duisburgin nuorisojoukkueissa vuodesta 2018 lähtien. Hän oli myös harjoitellut seuran edustusjoukkueen kanssa. Duisburgin naiset pelaavat Saksan pääsarjassa Bundesliigassa.

– Tähän uskomattomaan tuskaan ei ole lohtua. MSV suree liian aikaisin 16-vuotiaana kuolleen Charlotte Vellarin menetystä, seura kirjoitti sunnuntai-iltana Twitterissä.

– Surunvalittelumme perheelle, ystäville ja joukkueenjäsenille. Toivomme teille voimia näihin uskomattoman vaikeisiin hetkiin.

Monet muutkin saksalaiset huippuseurat ovat myös osoittaneet tukeaan suru-uutisen jälkeen, mukaan lukien Bayer Leverkusen.

– Vilpittömät surunvalittelumme! Ajatuksemme ovat kaikkien hänen omaistensa luona tänä vaikeana aikana, seura twiittasi.

Myös muun muassa VfL Wolfsburg ja Union Berlin ovat lähettäneet tukiviestinsä, samoin kuin TV Kapellen, jonka U11- ja U13-joukkueissa Vellar oli nuorempana pelannut.

– Olemme järkyttyneitä ja suunnattoman surullisia Charlotte Vellarin kuolemasta. Lotti oli vain 16 vuotta vanha, seura kirjoitti Facebookissa.

– Hän oli hauskanpitoa ja jalkapalloa rakastanut pelaaja. Hänellä oli tilanteesta riippumatta aina hymy kasvoillaan.

TV Kapellen ilmaisi ylpeytensä siitä, että Vellar oli seuran ensimmäinen pelaaja, joka kuului Bundesliiga-seuraan.

– Siirrosta huolimatta hän piti aina yhteyttä TV Kapelleniin.

TV Kapellen ilmaisi surunvalittelunsa Vellarin perheelle, ystäville ja MSV Duisburgin U17-joukkueelle.

– Lotti, pidämme sinut aina sydämissämme.

Vellarin kuolinsyystä ei ole toistaiseksi julkista tietoa.

Lue myös:

    Uusimmat