Mainos

Urheiluauton hinaaminen korjaamolle kesti vuorokauden – kojelautakameran videosta kiinnostui poliisikin

Teksasilainen hinausautoyritys joutui ongelmiin sen jälkeen, kun yksi yrityksen kuljettajista jäi kiinni asiakkaansa autolla ajamisesta huvittelutarkoituksessa.

Brian Montgomery oli tilannut Nissan GT-R –autolleen hinauksen sunnuntaina 23. lokakuuta vaihdelaatikkovian vuoksi. Auto oli tarkoitus hinata lähimmälle Nissan-myyjälle, mutta auto saapui perille vasta maanantaina iltapäivällä.

Kun Montgomery haki autonsa huollosta tiistaina, hän huomasi että autosta puuttui tavaroita. Montgomeryn tarkisti sen jälkeen kojelautakameran tallenteet ja huomasi, että hinausauton kuljettaja oli hinannut GT-R Nissanin kotiinsa ja vienyt auton huviajelulle.

Kuljettaja pyysi myös kaverinsa ajelemaan autolla, ja he huomasivat kojelautakameran vasta tuntien päästä. Kuljettaja kytki kameran pois kahdelta yöllä ja takaisin päälle vasta silloin, kun auto toimitettiin perille huoltoon.

Montgomery otti yhteyttä paikalliseen poliisilaitokseen ja julkaisi kojelautakameran tallentaman videon internetissä. Hinausauton omistanut yritys otti häneen välittömästi yhteyttä ja pyysi häntä poistamaan videon netistä, vaikka he kiistivätkin vastuunsa tapahtuneesta.

Hinausyritys kertoi hinausauton kuljettajan olevan alihankkija ja vakuuttivat, että tapahtunut ei siksi ole heidän vastuullaan.

Paikallinen poliisilaitos selvittää hinausauton kuljettajan henkilöllisyyttä syytteen nostamista varten.

Lähde: Auto Blog, Associated Press


---

1:28

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.