Urheilijanuorukainen surmasi tyttöystävänsä ja syntymättömän lapsen – järjettömän teon syynä miehen mielestä liian pitkälle edennyt raskaus

Yhdysvalloissa Indianan osavaltiossa 18-vuotias mies on tuomittu 65 vuodeksi vankeuteen tyttöystävänsä ja pariskunnan syntymättömän lapsen murhasta. Tapauksesta uutisoi muun muassa Washington Post. Veriteko tapahtui joulukuussa 2018.

Aaron Romeo Trejo oli tekohetkellä 16 vuotias, kun hän murhasi raskaana olleen 17-vuotiaan tyttöystävänsä Breana Rouhselangin. Teon jälkeen mies oli piilottanut ruumiin pizzerian takana sijaitsevaan roskikseen.

Murhan syyksi Trejo kertoi viranomaisille, että tyttöystävä oli odottanut liian pitkään, ennen kuin oli kertonut hänelle odottavansa lasta.

Aaron Romeo Trejon mukaan kumpikaan heistä ei halunnut lasta, mutta raskaus oli jatkunut jo puoli vuotta eikä abortti oli tuossa vaiheessa laillista Indianan osavaltiossa.

Oikeuspapereiden mukaan mies oli pohtinut tyttöystävänsä surmaamista jopa viikon, ennen kuin ryhtyi toimeen.

Äiti hälytti poliisin

Surmapäivänä pariskunta tapasi toisensa eräällä kujalla keskustellakseen tilanteesta.

Sovun sijaan mies puukotti tyttöä veitsellä sydämeen. Mies tunnusti viranomaisille uskoneensa, että veitsellä surmatyö sujuisi nopeammin.

Tytön äiti tiesi, että hänen lapsensa oli mennyt tapaamaan poikaa ja meni etsimään tytärtään pojan kotitalolta. Poika väitti äidille, ettei tyttöystävä ollut saapunut missään vaiheessa paikalle tapaamiseen.

Nuorukainen kertoi myös kadottaneensa puhelimensa, joten tytön äiti ei saisi häntä (poikaa) enää kiinni puhelimella.

Äiti ei kuitenkaan antanut periksi vaan jatkoi etsintöjä ja hälytti lopulta poliisin. Nuorten tapaamispaikalta poliisit löysivät verisiä vaatteita ja esineitä, jotka johtivat virkavallan ruumiin luokse. Surmatun tytön ruumis oli peitetty osin jätesäkeillä.

Ensin poika toisti poliisille samaa tarinaa kuin tytön äidille, mutta tunnusti lopulta veriteon. Veitsen ja tytön puhelimen murhaaja oli heittänyt jokeen.

Washington Postin mukaan Trejo oli kunnostautunut lukioaikanaan amerikkalaisen jalkapallon pelaajana. Hänen tyttöystävänsä puolestaan oli ollut cheerleader. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja