Mies tuomittiin kuolemaan murhattuaan naisystävänsä adoptoidun tytön, äiti seurasi vierestä lapsen raiskausta – tuomari kuvaili miestä kovin sanoin: "Sinä et ole ihminen"

Yhdysvalloissa Pennsylvaniassa mies on saanut kuolemantuomion naisystävänsä adoptiotyttären raa’asta murhasta. Tapauksesta uutisoi Fox News

46-vuotias Jacob Sullivan sai tuomionsa torstaina. Tuomari kuvaili häntä epäinhimilliseksi ja sieluttomaksi.

– Sinulla ei ole sielua. Sinä et ole ihminen, tuomari Diane E. Gibbons sanoi miehelle.

Julma teko, jota tuomari nimitti myös teurastukseksi, tapahtui vuonna 2016. Syyttäjien mukaan mies ja 14-vuotiaan tytön adoptioäiti suunnittelivat raiskausta ja murhaa viikkojen ajan. Äiti katseli raiskausta vierestä.

Sullivanin lisäksi Pennsylvaniassa odottaa tällä hetkellä teloituksen täytäntöönpanoa 142 vankia. Edellinen teloitus osavaltiossa tehtiin vuonna 1999. 

Tyttö huumattiin

Pariskunta huumasi ja sitoi tytön ja vei hänet sitten kitumaan kuumalle ullakolle. Seuraavana päivänä tyttö oli kuitenkin yhä elossa, ja mies lopulta kuristi hänet kuoliaaksi.

Pariskunta laittoi tytön ruumiin aluksi jätteiden sekaan. Kun viranomaiset olivat tulossa kuulustelemaan äitiä ja hänen miesystäväänsä, pariskunta paloitteli ruumiin ja vei sen kauas kodistaan. Lopulta metsästäjät löysivät paloitellun ruumiin.

Äiti saa tuomionsa vasta tänään perjantaina. Häntä uhkaa elinkautinen vankeusrangaistus. Äiti on myöntänyt osallistuneensa tekoon ja halunneensa tyttärensä kuolevan.

Äiti adoptoi entisen miehensä kanssa kaksi tyttöä. Mies hyväksikäytti seksuaalisesti molempia tyttäriään. Ennen sitä parin luona asui myös useita kasvattilapsia.

Lue myös:

    Uusimmat