Uran ensimmäiset maailmancupin pisteet: Antti Aallolla hieno mäkipuhde

Aallon toisen kierroksen hyppy jää lyhyeksi 0:59

Antti Aalto nappasi uransa ensimmäiset pisteet mäkihypyn maailmancupkauden ensimmäisessä henkilökohtaisessa kisassa Puolan Wislassa. Aalto sijoittui HS 134 -mäessä 28:nneksi.

Hiihtolajien maailmancupit
C Morella!

C More näyttää kauden aikana yli 160 suoraa lähetystä hiihdon, alppihiihdon, mäkihypyn ja yhdistetyn mc-kisoista.

Tilaa C More ja aloita katselu vaikka heti.

Avauskierroksen jälkeen 20:ntenä ollut Aalto menetti hiukan asemiaan toisella rundilla, kun hypyn mitta lyheni 119 metristä 115,5 metrin siivuun. Aalto sai yhteensä 220,5 pistettä.

Aalto leiskauttaa 1. kierroksella 1:00

Kilpailun voitti 124- ja 126,5-metriset tyylitellyt Japanin Junshiro Kobayashi. Kobayashi ylsi 260,5 pisteeseen.

Toiseksi sijoittui Kobayashista 2,3 pinnaa jäänyt Puolan Kamil Stoch. Kolmanneksi venytti Itävallan Stefan Kraft 0,5 pistettä Stochin perässä.

Puolalaisten kokonaispanos kotikisassaan oli vahva, sillä kymmenen sakissa oli peräti neljä polskia. Jaetulle seitsemännelle sijalle sijoittuivat Pior Zyla ja Stefan Hula (245,6 pistettä), ja kymmenenneksi Saksan Stephan Leyhen kanssa tasapistein liiteli isäntämaan Dawid Kubacki (244,8 pistettä).

Suomen ​​​​​​​Andreas Alamommo ja Janne Ahonen eivät selviytyneet toiselle kierrokselle. Alamommo oli 106-metrisellään 43:s ja Ahonen 108,5-metrisellään 45:s.

Daiki Ito kaatuu hyppynsä 1:18