Urallaan menestyneen Hjallis Harkimon keskiarvo oli 6,3 ja häntä kiusattiin koulussa: "Koulutodistus ei ole kaikki kaikessa"

8:30
Hjallis Harkimo posti hampaansa hohtimilla maalmanympärimatkallaan: "Ajattelin, ettei ole mitään muuta mahdollisuutta"

Hjallis Harkimo kannustaa nyt nuoria tuoreella videollaan.

Liikemiehenä ja kansanedustajana tunnettu Hjallis Harkimo kannustaa nuoria Instagram-tilillään. Hän kertoo, että elämässä voi pärjätä, vaikka ei olisikaan luokan priimusoppilas. 

– Huonolla todistuksellakin voi pärjätä, Harkimo kirjoittaa videonsa yhteyteen. 

Videolla Harkimo kertoo, että hänen päättötodistuksena yläasteelta oli keskiarvoltaan 6,3. 

– Mua kiusattiin koulussa ja en oikein tajunnut, että miten on mahdollista, että koulu on niin vaikeaa minulle, Harkimo kertoo videolla. 

Harkimolla on tiettävästi ollut myös lukihäiriö. 

– En usko, että ne monet, joilla oli yhdeksän keskiarvo mun luokalla, olisi menestynyt paljon paremmin kuin minä. Muistakaa, että koulutodistus ei ole kaikki kaikessa. 

Harkimo on tehnyt mittavan uran elämänsä aikana. Kansanedustajuuden ja liikemies-tittelin lisäksi hänet tunnetaan KHL-seura Jokereiden entisenä omistajana, kilpapurjehtijana ja televisioesiintyjänä. Harkimo on perustanut Liike Nyt -nimisen  puoleen, jossa toimii ainoana kansanedustajana. Hän on ollut myös urheilumanagerina useille huippu-urheilijoille, kuten Kiira Korvelle ja Kalle Palanderille


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja