Upeaa kuvaa Ferrarin testiradalta: Carlos Sainz kaasutteli Kimi Räikköselle rakkaalla F1-autolla – radan varressa intohimoinen näky

Keskiviikko ei ollut espanjalaiselle F1-kuskille Carlos Sainzille mikä tahansa päivä. Hän pääsi ensi kertaa ajamaan legendaarisen Ferrarin F1-autoa radalla.

Katso pääkuvan videolta, kuinka Sainz kurvaili Fioranon radalla Ferrarin punaisella F1-autolla.

McLarenilta Ferrarille täksi kaudeksi siirtynyt Sainz pääsi kaasuttelemaan italialaistallin kauden 2018 F1-autoa SF1H:ta Fioranon radalla.

Kyseinen auto on erityinen Kimi Räikköselle. Suomalaistähti otti sillä viimeisimmän voittonsa F1-sarjassa, Yhdysvaltojen GP:ssä syksyllä 2018. Se oli myös Räikkösen ainoa ykköstila hänen toisen, viisi kautta kestäneen Ferrari-pestinsä aikana.

Sainz ajoi päivän aikana reilut sata kierrosta. Hän tutustui insinöörien kanssa auton toimintoihin, joista monet ovat samankaltaisia tulevan kauden autossa.

Testejä seurasi myös vanhempi Carlos Sainz, kun F1-kuskin rallissa meritoitunut isä oli Ferrarin tiloissa. Fioranon radan varressa oli muutamia intohimoisia faneja, joilla oli myös mukana Sainzia hehkuttava kannatuslakana.

Juttu jatkuu kuvan alla.

– En unohda tätä päivää koskaan. Herätyskello soi tänään hyvin aikaisin, sillä meillä oli tapaamisia ennen radalle menoa. Yksi erityisimmistä hetkistä minulle tänä päivänä oli se, kun tulin radalla ja näin Ferrarin-auton, jossa oli kisanumeroni 55! Olin niin innoissani autoon astumisesta ja ensimmäinen installaatiokierros oli jännittävä, Sainz kommentoi.

Sainzista tulee Ferrari-historian kolmas espanjalainen kisakuski Fernando Alonson ja Alfonso de Portagon jälkeen.