Mainos

Upea arvokoti myynnissä – tässä talossa on asuinmukavuus kohdillaan!

Laajalahtelainen arvokoti etsii ostajaa. Katso kuvat upeasta kohteesta, jonka tarkkaan mietityt yksityiskohdat tekevät asumisesta vaivatonta.

Upea arvokoti Espoon Laajalahden pientalovaltaisella alueella on nyt myynnissä. Teollisuusneuvos Orvo Kiesin omalle perheelleen rakennuttama Huvila Kiesi on aikakautensa tyylipuhdas taidonnäyte ja ollut saman suvun omistuksessa valmistumisestaan lähtien.

Asuinpinta-alaa kodista löytyy 283 neliömetriä. Valoisa olohuoneen, ruokailutilan, kirjaston ja viherhuoneen yhdistelmä on kodin sydän. Talosta löytyy myös paljon muita järkeviä ja kauniita ratkaisuja. Jo sisäänkäynti tekee vaikutuksen: aulasta avautuu näkymä lasiseinällä erotettuun hulppeaan uima-allastilaan, jonka yläpuolella olevalla parvella voi järjestää vaikkapa juhlat. Parvitilasta löytyy esimerkiksi baaritiski. Uima-altaalta on käynti tilavaan saunaan ja takkahuoneen kautta viherhuoneeseen. Altaan saa halutessaan piilotettua katseilta sermeillä.

Huvila Kiesistä löytyy myös muita asuinmukavuutta parantavia yksityiskohtia, kuten integroitu äänentoisojärjestelmä, omalla wc:llä varustettu vierashuone sekä erilliset kodinhoitotilat.

Talon myyntihinta on 870 000 euroa.


Millaisia luksustaloja Jokakodin sivuilla on myynnissä?Tutustu!

Lisää asuntoasioita Jokakodin Facebookissa –tykkää nyt!


Hannakaisa Taskinen, hannakaisa.taskinen(at)mtv.fi

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja