Unohtuivatko kukat ystävänpäivänä? Tämä kukkakauppa kantaa vastuun mokailijoiden puolesta hulvattomalla tavalla: "Lähettiämme puri koira"

Kukkakauppa tarjosi yllättävää mahdollisuutta niille, jotka unohtivat ilahduttaa rakastaan ystävänpäivänä.

Ystävänpäivää vietettiin viime viikon perjantaina, helmikuun 14. päivänä. Moni muisti ilahduttaa rakastaan perinteisesti kukin tai suklaayllätyksin, mutta joiltain kukkien hakeminen unohtui taatusti kokonaan.

Jos kumppani vihoitteli unohdetun ystävänpäivälahjan vuoksi, tarjosi uusiseelantilainen Pine & Ginger Floral Co -niminen kukkakauppa asiakkailleen helpotusta, kertoo Mirror. Kukkakauppa lupasi nimittäin kantaa vastuun unohdetusta kukkalähetyksestä. Yritys julkaisi Instagramissa kirjeen, jonka vastaanottaja saisi myöhässä saapuvan kukkakimpun kera.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

"Meidän mokamme"

Kirjeessä kukkakauppa pahoittelee kieli poskessa sitä, ettei vastaanottaja saanut kimppuaan ystävänpäivänä.

– Lähettiämme puri koira, eikä hän kyennyt täyttämään kumppanisi tilausta, jonka voimme vahvistaa hänen tehneen kuukausia sitten valmistellessaan tätä hyvin erityistä päivää, kirjeessä vakuutetaan.

– Tämä ei suinkaan ollut viime hetken tilaus. Hän todella rakastaa sinua, lupaamme. Tämä oli meidän mokamme.

Lisäksi kirjeessä vakuutellaan, että kukat lähettänyt kumppani harkitsi huolellisesti, mistä kukista koostaisi täydellisen kimpun.

– Hän pyysi, että laittaisimme kaikkia suosikkikukkiasi, jotka muistuttavat häntä sinusta... valitettavasti noita kukkia ei ollut saatavilla, mutta kumppanisi ehdottomasti tietää, mitä ne ovat. Oikeasti.

Niinpä kirjeessä pyydetään ohjaamaan kaikki viha ja pettymys kukkakaupan, lähetin ja eritoten koiran suuntaan.

– Älä syytä kumppaniasi, ei se ole hänen vikansa. Hän kertoi meille, että hän rakastaa sinua todella paljon. Vielä selvennykseksi, tämä myöhäinen toimitus ei ole kumppanisi vika.

Julkaisun yhteydessä on käytetty hashtagia #therewasnodog, suom. #eiollutmitäänkoiraa.

Kommenteissa ideaa on kiitelty nerokkaaksi.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja