Unohda sukat ja sandaalit! Trendikkäät vetävät nyt uutuussandaalit tennarien päälle

Erikoiset vaate- ja kenkätrendit eivät näytä ehtyvän. Nyt maailmalla ihmetyttävät kiinalaiset uutuuskengät, "kengät kenkien päällä".

Joulukuussa trenditietoiset kohisivat uusimmasta muoti-ilmiöstä, jossa korkokengät yhdistettiin sukkien kanssa. Nyt maailmalla valloittaa uusi kenkätrendi, joka on vielä astetta erikoisempi.

Kiinalainen merkki Sankuanz on vastikään julkaissut uuden mallistonsa, johon kuuluvat uutuuskengät, kirjaimellisesti kengät kenkien päällä. Yhden kenkäparin päälle vedetään siis toiset kengät, jotka laitetaan kiinni tarranauhalla.

Sukat ja sandaalit ovat tuttu tyylivirhe, mutta tennarit ja nämä sandaalit ilmeisesti eivät!

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kengät esiteltiin Pariisin muotiviikoilla

Kengät kenkien päällä -ideassa ei sinällään ole mitään uutta, sillä vaateteollisuudessa on aiemmin nähty vaatteita yhdisteltävän päällekkäin. Maailmalla ovat ihmetyttäneet esimerkiksi nämä "tuplafarkut" sekä nämä farkut farkkujen päällä.

Sankuanz esitteli kengät miesten muotiviikoilla Pariisissa tammikuun loppupuolella. Kaukaa katsottuna kengät voivatkin näyttää ihan hienoilta, mutta läheltä ne näyttävät juuri siltä, mitä ovatkin: kengät kenkien päällä.

Aiheesta uutisoinut Metro ennustaa, että näitä kenkiä tullaan näkemään pian kaikkialla.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: Metro, Instagram

***


Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja