Ulkomaalaiskolmikko tienasi kahisevaa palauttamalla jätesäkkitolkulla pantittomia tölkkejä kauppoihin – alaikäinen epäilty luovutettiin sosiaaliviranomaisten haltuun

Salon keskustan tuntumassa olevaan elintarvikeliikkeeseen palautettiin perjantaina huomattava määrä pantittomia tölkkejä, joihin oli liimattu pantillisen tuotteet viivakoodi, tiedottaa poliisi. 

Poliisin päästyä paikalle tekijät olivat ehtineet poistua valkoisella ulkomaan rekisterissä olevalla pakettiautolla. Poliisipartio tavoitti tuntomerkkeihin sopivan auton 110-tien ja Halikontien risteyksen tuntumasta.

Pakettiautossa oli huomattava määrä tyhjiä tölkkejä jätesäkeissä ja tyhjiä jätesäkkejä. Osaan tölkeistä oli jo liimattu pantillisen tölkin viivakoodi. Poliisi otti kiinni kaikki kolme autossa ollutta ulkomaalaista miestä.

Poliisien kuljettaessa miehiä poliisilaitokselle hätäkeskukseen ilmoitettiin, että myös Salon Halikossa on palautettu pantittomia tölkkejä pantillisena elintarvikeliikkeeseen. Lisäksi yhdellä kiinniotetuista oli voimassa oleva etsintäkuulutus samanlaisesta teosta.

Poliisille selvisi asemalla, että yksi kiinniotetuista on alle 18-vuotias ja hänet luovutettiin sosiaaliviranomaisten huostaan. Kolmikkoa epäillään petoksesta.  

Lue myös:

    Uusimmat