UFC-pomolta erikoinen kommentti otteluillan alla: "En halua kuolla" – vakuuttelee lauantain tapahtuman turvallisuutta

UFC-pomo Dana White on kuin tulisilla hiilillä. Lajin on tarkoitus jatkua lauantaina Jacksonvillessä Floridassa järjestettävällä otteluillalla. CNN:n haastattelema White tietää, että koronaviruspandemian keskellä järjestettävä tapahtuma tulee olemaan tiukan tarkastelun alla.

Tarkalleen ottaen UFC aikoo järjestää kolme otteluiltaa kahdeksan päivän aikana. Lauantain jälkeen otellaan 13. toukokuuta ja sitten 16. toukokuuta. Kaikki tapahtumat järjestetään samalla areenalla Jacksonvillessä ilman yleisöä. Kyseessä on ensimmäinen laji, jonka tapahtumia järjestetään Yhdysvalloissa koronapandemian alkamisen jälkeen. White vakuuttaa, että olosuhteet ovat turvalliset.

– Minulla on perhe. En halua satuttaa perhettäni. En halua kuolla, White sanoo CNN:lle.

– Tämä ei ole mitään hulluttelua, vaan hyvin tehty suunnitelma. Meillä on ollut todella viisaita ihmisiä, lääkäreitä ja pitkäaikaisia UFC:n asiantuntijoita suunnittelemassa tätä. Uskomme, että järjestelyt ovat niin turvalliset kuin ne vain voivat olla.

UFC:n verkkosivuilla kerrotaan, että kaikkien urheilijoiden ja heidän taustajoukkojensa terveydentilaa tarkkaillaan ennen tapahtumaa ja turvaetäisyyksistä pidetään erityistä huolta. 

– Varmistan, että kaikista työtekijöistäni, ottelijoistani ja heidän perheistään pidetään huolta. Käytämme tähän paljon rahaa. Tämä on kallista. Siksi muut eivät halua aloittaa tällä hetkellä.

Ainakin Jacksonvillen viranomaiset Whiten suunnitelmat ovat vakuuttaneet. Pormestari Lenny Curry sanoo CNN:n mukaan, että UFC on esitellyt turvallisen ja järkevän suunnitelman tapahtuman järjestämiseksi.

Lue myös:

    Uusimmat