UFC-pomo Dana White kohauttaa: Paikka superottelulle on löytynyt

Paikka venäläisen Habib Nurmagomedovin ja yhdysvaltalaisen Tony Fergusonin väliselle kevytsarjan UFC-titteliottelulle on löytynyt, kertoo vapaaotteluorganisaation puheenjohtaja Dana White.

Ottelu oli määrä käydä New Yorkissa huhtikuun 18. päivä, mutta koronaviruspandemian myötä tapahtumaa ei voida järjestää siellä. Vaikka urheilumaailma on muuten käytännössä seisahtunut, Whiten mukaan korvaava paikka superottelulle on löytynyt.

– Tiedän, missä se järjestetään. En kuitenkaan ole valmis kertomaan teille vielä siitä. Tiedän paljon asioita... Siellä ei tule olemaan lainkaan faneja. Se tulee olemaan suljettu tapahtuma, White valotti Yahoo Sportsin Kevin Iolen Instagram-livelähetyksessä.

Koronapandemia on siirtänyt jo kolmea UFC-ottelutapahtumaa. White on kuitenkin luvannut, että UFC tulee olemaan urheilun ensimmäinen taho, joka nousee takaisin siivilleen.

– Terveys ja turvallisuus ovat jotain, jonka parissa olemme tehneet töitä jo kauan ennen koronavirusta ja jonka parissa tulemme tekemään niin myös kauan koronaviruksen jälkeen, White paalutti.

Lähde: MMA Junkie

Lue myös:

    Uusimmat