UFC tekee paluun – mestari huolissaan vakavasta skenaariosta: "Hullua"

Vapaaotteluorganisaatio UFC tekee paluun viikon päästä lauantaina Jacksonvillessa Floridassa järjestettävällä otteluillalla. Raskaan sarjan mestari Stipe Miocic on kuitenkin monien tavoin huolissaan koronaviruksesta.

UFC:n puheenjohtaja Dana White julkisti hiljattain, että otteluilta järjestetään VyStar Veterans Memorial Arenalla 9. toukokuuta ilman faneja. Kaksi muuta otteluiltaa on lisäksi aikataulutettu järjestettäviksi 13. ja 16. toukokuuta.

Raskaan sarjan mestari Miocic suhtautuu UFC:n paluuseen ristiriitaisesti. Terveysasiat huolestuttavat 37-vuotiasta yhdysvaltalaista, joka on tehnyt tauon aikana palomiehen ja ensihoitajan töitä.

– Kunhan kaikki ovat turvassa, toivon, että se onnistuu. Kyse ei ole vain ottelijoista, vaan olen huolissani kaikkien turvallisuudesta. Yksi ihminen voi tartuttaa kolme muuta, ja on hullua, miten nopeasti se voi levitä, Miocic sanoi TSN:n haastattelussa koronavirukseen viitaten.

Miocic palasi UFC:n raskaan sarjan mestariksi voitettuaan Daniel Cormierin viime elokuussa. Miocicille on sittemmin tehty silmäleikkaus, josta hän kertoo toipuneensa hyvin. Yhdysvaltalainen kaipaa kuitenkin takaisin tavalliseen harjoitteluun.

Vaikka Miocic on treenannutkin, harjoittelu ei ole ollut samanlaista kuin normaalisti otteluihin valmistautuessa. Miocic vitsaili, että suurin osa hänen kestävyysharjoittelustaan tulee näinä päivinä hänen nuoren tyttärensä jahtaamisesta kotona.

Miocicin ja Cormierin välistä kolmatta kohtaamista pidetään todennäköisenä, mutta ottelu ei ole toistaiseksi ohjelmistossa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja