Dana Whitelta hurjia paljastuksia: salainen ”tappelusaari” yksi osa UFC-suunnitelmaa, USA:ssa alkaisi rytistä toden teolla

Vapaaotteluorganisaatio UFC:n puheenjohtaja Dana White vakuuttaa, että UFC aikoo tehdä paluun ohjelmistoon suurieleisesti. Kohupomon mukaan salaisella saarella aletaan otella toukokuun lopusta tai kesäkuun alusta lähtien.

White vahvisti ottelijoiden kanssa järjestetyssä puhelinkonferenssissa, että ”tappelusaari” sijaitsee kansainvälisillä vesillä, jolloin se ei olisi minkään valtion alaisuudessa.

White sanoi myös, että UFC aikoo järjestää viikoittaisia tapahtumia Yhdysvalloissa. Nämä alkaisivat kolmen viikon päästä lauantaina, toukokuun 9. päivänä.

White lupasi, että jokainen UFC-ottelija voi halutessaan otella kolmekin kertaa tänä vuonna. Ottelijat, joiden matseja on lykätty, ovat etusijalla otteluiden uudelleenjärjestämisen osalta.

White tyynnytteli, ettei ottelijoiden tarvitse otella, jos he tuntevat olonsa epämukavaksi koronaviruksen myötä. Hän hyökkäsi samalla mediaa vastaan syyttämällä sitä epätarkasta raportoinnista.

Whiten aikomus pyörittää UFC-tapahtumia koronaviruspandemian keskellä on saanut osakseen laajamittaista kritiikkiä.

Lähde: MMA Fighting

Lue myös:

    Uusimmat