UFC:ltä hieno ele Makwan Amirkhanille – "Mä olin investoinut paljon tähän matsiin"

UFC-ottelija Makwan Amirkhani näyttää Ivan Puopololle, miten tehdään anakonda-kuristus 1:35
Makwan Amirkhani esitteli kuristusotetta Huomenta Suomessa.

Vapaaottelija Makwan Amirkhanin maaliskuulle suunniteltu ottelu Lontoossa peruuntui koronavirusepidemian takia. Peruuntumiseen pettynyt Amirkhani sai lopulta myös iloisia uutisia, kun UFC ilmoitti maksavansa ottelun palkkion peruuntumisesta huolimatta.

Vapaaottelija Makwan Amirkhani saa palkkion maaliskuun ottelustaan sen peruuntumisesta huolimatta. Amirkhanin oli tarkoitus otella 21. maaliskuuta Mike Grundya vastaan, mutta ottelu peruttiin koronaviruksen leviämisen vuoksi. Amirkhanille peruutus oli suuri pettymys.

– Onhan se surullista, ja rehellisesti sanottuna syö miestä, kun kuukausien valmistautuminen valui hukkaan. Mutta samaan aikaan yritän miettiä, että mun ottelu on tosi pieni juttu siihen verrattuna, mitä maailmalla tapahtuu, Amirkhani kommentoi perumisen jälkeen.

Tuore tieto ottelupalkkion saamisesta toi hieman balsamia haavoihin.

– Mä olin ollut all in siitä päivästä asti, kun matsi sovittiin. Mä olin investoinut paljon tähän matsiin. UFC:n päätös maksaa osallistujille palkkiot osoittaa, että UFC-organisaatio toimii tässä poikkeuksellisessa tilanteessa niin kuin kaikkien tulisi toimia. Heillä on prioriteetit kunnossa. He haluavat pitää huolta työntekijöistään, joihin minäkin kuulun

Amirkhanilla on urallaan 19 ottelusta 15 voittoa ja neljä tappiota. Edellisen taistonsa hän hävisi viime marraskuussa Shane Burgosia vastaan New Yorkissa.

Lähde: Betsafe.

Lue myös:

    Uusimmat