Koronavirus pilaamassa Makwan Amirkhanin tilipäivän – valmentajalegendalta nöyrä vetoomus UFC:lle suomalaisottelijan puolesta

Vapaaottelija Makwan Amirkhanin oli tarkoitus kohdata Mike Grundy ensi lauantaina UFC:n tapahtumassa Lontoossa. Dana White paljasti lauantaina, että tuo tapahtuma on jouduttu siirtämään koronapandemian vuoksi pois Englannista, eivätkä kaikki ottelijat pysty todennäköisesti matkaamaan esimerkiksi Yhdysvaltoihin matkustusrajoitusten vuoksi, mikäli tapahtuma siirretään sinne.

Amirkhani on valmistautunut tapahtumaan säntillisesti, eikä UFC:n ole pakko maksaa hänelle palkkiota, jos hänen ottelunsa peruuntuu. Conor McGregoria myös valmentava John Kavanagh, jonka alaisuudessa Amirkhani on treenannut tapahtumaa varten, kommentoi asiaa Twitterissä.

– Valtavan pettynyt Makwan Amirkhanin ja John Phillipsin puolesta siitä, että UFC Lontoossa on peruttu. Toivon todellakin, että UFC maksaa heillä osan ottelupalkkiosta. He olivat panostaneet valtavasti harjoitusleireihinsä, muuttaneet Dubliniin jne.

Höyhensarjassa otteleva Amirkhani nähtiin viimeksi oktagonissa marraskuussa 2019, kun Shane Burgos kukisti suomalaisen teknisellä tyrmäyksellä New Yorkissa järjestetyssä UC 244 -tapahtumassa.

Katso julkaisu alta.

Lue myös:

    Uusimmat