UFC-illan pääotteluun löytyi kova korvaaja, ottelijoiden taustat lupaavat kuumaa koitosta

Tulevan viikonlopun UFC 251 -illan pääotteluun on löytynyt uusi ottelija, kertoo ESPN. Yhdysvaltalainen Jorge Masvidal korvaa koronavirustartunnan saaneen Gilbert Burnsin ja nousee häkkiin Nigerian ja Yhdysvaltojen kansalaisuuden omaavaa Kamaru Usmania vastaan.

Abu Dhabin Yas-saarella käytävän UFC 251 -tapahtuman pääottelu oli vaarassa peruuntua, kun brasilialaisen Gilbert Burnsin koronavirustesti näytti viime perjantaina positiivista. Korvaajan löytämisellä alkoi olla kiire.

UFC julkaisi kuitenkin tiedon Masvidalin ja Usmanin ottelusta jo maanantaina. Sekä Masvidal että Usman kävivät sunnuntaina Las Vegasissa koronavirustestissä ja molemmat lensivät Abu Dhabiin maanantaina.

Masvidal oli ESPN:n mukaan jo alkujaan tyrkyllä otteluun, mutta pitkät neuvottelut UFC:n kanssa päättyivät tuloksettomina.

Usmanin ja Masvidalin kohtaamisesta voidaan odottaa kuumaa kamppailua, sillä kaksikon välillä on ollut skismaa. Näyte ottelijoiden väleistä saatiin tammikuun Super Bowl -ottelun yhteydessä Miamissa, kun kaksikko huusi toisilleen solvauksia lehdistötiloissa.

Jo lauantaina, ennen kuin ottelua oli virallisesti julkistettu, Usman julkaisi Twitterissä lyhyen lauseen, jossa vihjaili jotakin olevan tapahtumassa.

– Saattaisi olla sian aika kirkua, Usman kirjoitti.

Myös Masvidalin leiristä vihjailtiin ottelun mahdollisuudesta. Masvidalin manageri julkaisi Instagramin stories -osiossa kuvia, joissa Masvidal nähtiin puhelimessa. Kuvatekstissä luki "neuvottelemassa".

Väisarjan mestari Usman on voittanut vapaaottelu-urallaan 16 ottelua ja hävinnyt vain kerran. Masvidalin tilastoissa on 35 voittoa ja 13 tappiota.

Abu Dhabin UFC-illassa nähdään myös Suomen Makwan Amirkhani, joka kohtaa Danny Henryn.

Lue myös:

    Uusimmat