U2 Helsingissä: Katso tästä konserttien aikataulu ja liikennejärjestelyt

Megasuosittu irlantilaisyhtye U2 esiintyy Helsingin Olympiastadionilla perjantaina 20. elokuuta ja lauantaina 21. elokuuta. Paikalle on tulossa kumpanakin päivänä yli 50 000 katsojaa.

Olympiastadionin konsertit ovat osa yhtyeen 360˚ Touria. Lämmittelijänä nähdään brittiläis-ruotsalainen indierockyhtye Razorlight.

Luvassa on uusia ja vanhoja hittejä ja valtava lavarakennelma, jota on rakennettu Olympiastadionille jo viime viikonlopusta alkaen. Katso tästä kuvia jättilavasta.

Aikataulu

Kello 16 uloimmat portit avataan, turvatarkastukset aloitetaaan

Kello 17 portit Olympiastadionille avataan

Noin kello 19.15 Razorlight

Noin kello 20.45 U2

Kello 23 konsertti päättyy viimeistään

Sisääntulon nopeuttamiseksi turvatarkastukset pyritään aloittamaan uloimmilla porteilla jo noin klo 16. Tämän jälkeen on mahdollisuus ostaa kiertueen t-paitoja ja muita oheistuotteita. Lipuntarkastus alkaa sisemmillä porteilla noin kello 17, joilloin itse stadionille pääsee sisään.

Annetut soittoajat ovat arvioituja ja ne saattavat muuttua.

Yleisöä pyydetään saapumaan hyvissä ajoin, sillä katsojia on kussakin konsertissa noin 50 000, joiden paikoilleen asettautuminen vie aikaa. Lisäksi turvatarkastuksiin saattaa muodostua jonoja.

Liikennejärjestelyt

Yleisöä kehotetaan varaamaan aikaa ja juhlamieltä sekä saapumaan stadionille julkisilla kulkuneuvoilla.

Maksullisia pysäköintipaikkoja on erittäin rajoitetusti Mäntymäen kentällä. Henkilöautopaikat maksavat 15 euroa / auto. Mäntymäentiellä on pysäköintikielto. Lisäksi Hammarsköldintie on suljettuna yleiseltä liikenteeltä klo 6–24. Uimastadionille pääsee kuitenkin kävellen tai polkupyörillä.

Tilausajobusseille on rajallinen määrä maksullisia pysäköintipaikkoja Mäntymäen kentällä. Bussien pysäköintipaikat maksavat 40 euroa / bussi.

Yleisön varustus

Sateenvarjojen tuominen konsertteihin on kielletty turvallisuuden sekä avattujen varjojen aiheuttamien näköesteiden vuoksi. Sateisella kelillä yleisöä pyydetään tarvittaessa varustautumaan sadeasuin. Kertakäyttösadetakkeja on myynnissä stadionilla.

Lasereiden, alkoholin, pullojen, tölkkien, purkkien, aseiden, ilotulitteiden, videolaitteiden, nauhureiden, järjestelmäkameroiden, telttatuolien sekä muiden vaarallisten aineiden tai välineiden tuominen konserttiin ja konserttialueen välittömään läheisyyteen on ehdottomasti kielletty.

Narikka

Stadionin ulkopuolelta löytyy maksullinen narikka, jonne voi jättää tavaroita säilytykseen.

Kuulosuojaimet

Kuulosuojaimia suositellaan. Korvatulppia on myynnissä myös stadionilla.

Lue myös:

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat