Tyytymätön petipuuhien kestoon? Tämä outo kikka voi saada seksin kestämään pidempään

3:08

Loppuvatko petipuuhat kesken kaiken miehen aikaiseen siemensyöksyyn? Ei hätää! Uuden tutkimuksen mukaan kumppanin jalkojen kutittelu voi tuoda vaivaan ratkaisun, uutisoivat The Sun ja Business Insider.

Mitä tehdä, jos seksi ei toimi suhteessa? Katso asiantuntijan vastaus yllä olevalta videolta!

Ennenaikainen siemensyöksy on yksi tunnetuimpia ongelmia seksissä. Turkkilaiset tutkijat ovat kuitenkin saattaneet nyt löytää ratkaisun tähän ikiaikaiseen ongelmaan.

Yuksek Ihtisasin sairaalassa Bursassa tehdyn tutkimuksen mukaan miehen jalkojen kutittaminen voi ehkäistä liian nopeaa tulemista.

Tutkimus toteutettiin 30 miehelle, jotka kärsivät ennenaikaisesta siemensyöksystä. Tutkimuksen aikana osallistujien jalkoja kutitettiin lievän sähkövirran avulla.

Miksi kutitus on tehokasta?

Tuloksista kävi ilmi, että kutittelu sähkövirran avulla pidensi seksin kestoa ongelmasta kärsivillä miehillä. Tutkijoiden mukaan syynä oli se, että sähkövirta kulki ylös kehoa lonkissa oleviin hermoihin, joita tarvitaan seksissä ja orgasmien saamiseksi.

Vielä ei voida vetää selkeitä johtopäätöksiä, että lievän sähkövirran käyttäminen tai kutittelu todella olisi ratkaisu ennenaikaisesta siemensyöksystä kärsiville miehille, sillä tutkimuksen osallistujamäärä oli varsin pieni.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja