Tyylitajuisten 7 tapaa: Tällaiset ihmiset ovat oikeasti tyylikkäitä

Rahan avulla voi olla muodikas, mutta tyylikkyys on asia erikseen. Tyylikkyys ei vaadi suuria satsauksia ja muodin orjallista seuraamista, vaan oikeaa asennetta ja taitoa pukeutua.

Stylecaster.com listasi seitsemän tapaa, joita todella tyylikkäät naiset noudattavat – siis sellaiset, jotka eivät näytä trendikkäimpien bloggaajien kopioilta tai kuvittele, että merkkivaatteet riittävät tyylikkääseen imagoon.

1. He eivät kopioi, vaan inspiroituvat

Blogeista, katumuotikuvista ja Pinterestistä saa ammennettua inspiraatiota pukeutumiseensa. Vaikka suosikkibloggaajasi näyttäisi kuinka upealta merkkivaatteissaan, sinun ei silti kannata tuhlata samoihin vaatekappaleisiin näyttääksesi yhtä upealta.

Muista, että muotitoimittajat ja bloggaajat saavat paljon lahjoituksia, joiden tarkoitus on saada suuri yleisö ostamaan heidän päällään nähtyjä vaatteita. Muotikuvissa näkyy myös superrikkaita tähtiä, joiden työnkuvaan kuuluu näyttää upealta merkkivaatteissaan. Sitä elämäntyyliä on hauska katsella, mutta ei välttämättä tervettä kopioida.

Todella tyylikkäät naiset hakevat kuvista inspiraatiota omaan pukeutumiseensa, joka sopii juuri heille niin tyyliltään kuin hintatasoltaan. He nappaavat vaikutteita huippumuodista ja etsivät samanhenkisiä vaatteita halvemmista paikoista.

2. He shoppailevat ennakkoluulottomasti kaikkialla

Todella tyylikkäät naiset eivät ylenkatso mitään kauppoja tai merkkejä, vaan voivat tehdä löytöjä kaikkialla. He eivät anna logojen ja merkkien sokaista itseään.

Todella cool pukeutuja voi pistäytyä esimerkiksi mauttomassa teiniliikkeessä, mutta se ei tarkoita, että hän hankkisi sieltä samoja asioita kuin ostarilla hengaileva 12-vuotias. Sen sijaan hän voi löytää sieltä vaikkapa mustat farkut, pukukoruja tai muuta, joka toimii hänen omassa tyylissään.

Sama pätee ketjuliikkeisiin, kirpputoreihin ja halpamarketteihin. Ole ennakkoluuloton, ja voit tehdä löytöjä kaikkialla.

3. He pukeutuvat oman makunsa mukaan

Tyylitajuiset pukeutujat saavat halvat kirpputorilöydöt näyttämään upeilta, sillä he ovaavat stailata vaatteita. He osaavat yhdistellä ja korostaa parhaita puolia. Esimerkiksi tavallinen vanha pusero voi näyttää heidän päällään tyrmäävältä, kun se on puettu täydellisesti istuvien farkkujen pariksi ja sen hihat on huolettomasti kääritty.

4. He eivät ole liian huoliteltuja

Todelliset tyylitaiturit näyttävät usein enemmänkin huolettoman cooleilta kuin viimeisen päälle laitetuilta. He käyttävät lenkkareita silloin, kun muut kompuroivat koroissa. He valitsevat istuvan housupuvun silloin, kun muut naiset pistävät päälleen kimaltavat bilemekot. He leikkaavat tukkansa polkaksi silloin, kun muut kihartavat pitkiä laineita.

5. He ymmärtävät, että merkit eivät tee tyyliä

Kliseistä mutta totta: itsevarmuus on tyylikästä. Todella tyylikkäät ihmiset ovat tarpeeksi itsevarmoja tietääkseen, että he eivät tarvitse 300 euron collegepaitaa tai 1000 euron laukkua näyttääkseen cooleilta. Sen sijaan he näyttävät upeilta vaikkapa kauhtuneessa t-paidassa ja farkuissa, koska he kantavat ne itsevarmalla asenteella. Upea hiusleikkaus auttaa myös.

6. He eivät ole kovin trendikkäitä

Tyylikkäät ihmiset eivät ole vaihtuvien trendien orjia. He eivät muuta ominta tyyliään jokaisen sesongin mukaan, vaan ovat uskollisia omalle estetiikan tajulleen. He hankkivat kyllä uusia, moderneilta näyttäviä vaatteita, mutta eivät hairahdu hetkellisiin trendivillityksiin.

7. He eivät yritä pukeutua tehdäkseen vaikutuksen

Ennen blogien ja katutyylin aikakautta, jolloin kilvoitellaan siitä, kenen asu saa eniten tykkäyksiä, naiset pukeutuivat itselleen. He ajattelivat sitä, mikä sopii heidän elämäntyyliinsä ja näyttää hyvältä heidän yllään, eivät sitä pitävätkö muut heitä huipputyylikkäinä.

Sillä ei ole mitään merkitystä, ovatko korkkarisi Alexander Wangin suunnittelemat. Jos et osaa kävellä niissä, ne eivät tee sinusta tyylikästä. Mukavat nilkkurit voivat näyttää sinulla paljon paremmilta.

Lähde Stylecaster.com

Lue myös:

    Uusimmat