Tyttöleijonien maalintekijä vakuuttaa: Suomi lähtee kotiin MM-mitalit kaulassaan – "Tällä pelillä kaatuu vielä mikä tahansa vastustaja"

Suomen ainoan maalin Yhdysvaltoja vastaan jääkiekon tyttöjen alle 18-vuotiaiden MM-välierissä Yhdysvaltoja vastaan tehnyt Julia Liikala on vakuuttunut, että Tyttöleijonat lähtee Japanissa pelattavasta turnauksesta pronssit kaulassa kotiin.

Suomi taipui välieräottelussa USA:lle maalein 1–7.

– Ei täältä olla ilman mitalia kotiin lähdössä. Tällä pelillä kaatuu vielä mikä tahansa vastustaja, Liikala sanoi Jääkiekkoliiton tiedotteessa välieräottelun jälkeen.

USA:lla on jälleen jalkeilla erittäin kova joukkue.

– Peli oli tosi vauhdikasta ja välillä sai painia todella kovaa. Yhtään ylimääräistä tilaa ja aikaa ei ollut, oli tosi fyysistä peliä.

– Toki harmittaa, että emme päässeet finaaliin, mutta saimme ottelusta paljon tietoa. Pystymme pelaamaan USA:ta vastaan ja haastamaan heidät tosi hyvin. Saimme luotua paikkoja, mutta tällä kertaa meni näin, Liikala pohti.

Suomi pelaa pronssiottelussa huomenna sunnuntaiaamuna kello 6.00. Vastaan tulee Venäjä, joka hävisi lauantain myöhemmässä välieräottelussa Kanadalle jatkoajalla 3–4.

Juttua päivitetty klo 12.29 tiedolla pronssiottelun vastustajasta.

Lue myös:

    Uusimmat