Mainos

Tyttö- ja poikaystävän kanssa elävä Juuso EVS:ssä: "Minun puoltani asunnosta kutsutaan panoluolaksi"

Koomikko Juuso Kekkonen kertoi suorassa EVS-lähetyksestä elämästään tyttö- ja poikaystävän kanssa.

Enbuske, Veitola & Salminen -lähetyksessä vieraili torstaina 11. toukokuuta 2017 rääväsuinen koomikko Juuso Kekkonen. Mies kertoo Outo homo -show’ssaan tositarinaa siitä, kuinka hän heteromiehenä löysi itsensä parisuhteesta toisen miehen kanssa.

Kahdeksan vuotta saman puolison kanssa yhdessä ollut Juuso kuvitteli seurustelevansa ensimmäiset pari vuotta naisen kanssa, mutta sitten kaikki muuttui.

– Olimme kotona sängyssäni sylikkäin ja hän kääntyi puoleeni sanoen, että hänestä tuntuu, ettei hän ole tyttö vaan poika. Äkkiä huomasin seurustelevani miehen kanssa, Kekkonen kertoo.

– Ajattelin, että olen heteromies ja hän on mies, joten pitäisikö meidän erota. Onneksi emme eronneet, se olisi ollut tosi tyhmä syy erota. Hän on ehdottomasti se sama ihminen yhä. Jos tykkäämme toisistamme, niin olemme yhdessä nyt, mies jatkoi.

Myöhemmin kuvioihin tuli mukaan myös kolmas osapuoli. Nykyään Juuso asuu yhdessä poikaystävänsä ja uuden tyttöystävänsä kanssa. Miehen mukaan polyamorinen suhde toimii heidän kohdallaan hyvin.

– Tällä hetkellä heillä ei ole muita suhteita, mutta tulevaisuudessa hekin saattavat löytää muita puolisoita. Minulla on jo kaksi suhdetta tässä.

– On ollut mahtavaa muuttaa yhteen. Olemme asuneet nyt muutaman kuukauden yhdessä. He kutsuvat omaa puolta asunnostaan haaremiksi ja minun puoltani panoluolaksi, Juuso kertoi.

Miehen mukaan kolmikko elää ihan tavallista arkea niin kuin kuka tahansa muukin. Maria Veitola tiedustelikin istuuko Juuso sohvalla pitäen kainalossaan sekä tyttö- että poikaystäväänsä ja pussaillen molempia.

– Juuri rupesimme katsomaan uutta sarjaa ja tilanne oli juuri noin, Juuso vastasi nauraen.

Katso haastattelu kokonaisuudessaan yllä olevasta videosta.

Enbuske, Veitola & Salminen torstaisin klo 21 MTV3-kanavalla.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja