Tyttö ja koira olivat kaksin kotona, kun murtovarkaat iskivät – ampuivat koiraa kahdesti, mutta se ei estänyt sankarikoiraa puolustamasta tyttöä

Koira saattoi pelastaa tytön hengen, kun kaksi miestä tunkeutui heidän kotiinsa Yhdysvaltain Atlantassa.  Murtovarkaat ampuivat koiraa kahdesti, mutta se ei estänyt sankarikoiraa puolustamasta kotiaan.

Keskellä kirkasta päivää kaksi murtovarasta tunkeutui sisälle taloon. Kotona ei ollut tytön lisäksi kuin perheen koira. Vain hetkeä aiemmin tytön puhelimeen oli tullut hälytys tunkeilijoista, mutta miesten potkiessa ovea auki oli enää liian myöhäistä lähteä pakoon.

Sisälle päästyään murtovarkaat ampuivat välittömästi Starla-koiraa. Hän sai osumia etu- ja takajalkoihin. Tämän jälkeen tyttö lähti juoksemaan pakoon kohti autotallia ja kuuli kun asetta pidellyt mies kysyi rikoskumppaniltaan, että pitäisikö hänet ampua. Ampumahaavoista huolimatta koira jatkoi tytön puolustamista ja jahtasi murtovarkaita.

Lopulta miehet luovuttivat, hyppäsivät autoonsa ja lähtivät karkuun. 

– Yritämme nyt rajoittaa Starlan liikkumista, etteivät ampumahaavat repeäisi. Tämä pieni koiramme taitaa olla varsinainen vahtikoira, kertoo omistaja Dion Ewing.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja