Tyttärensä kanssa ystävänpäivää viettävä Esko Eerikäinen uskoo rakkauteen: "Löydän vielä täydellisen ihmisen"

8:30
Pitääkö miehen olla äijämäinen lihaskimppu? Radiojuontaja Esko Eerikäinen avaa, millaisia ulkonäköpaineita hän on kohdannut elämässään

Radiojuontaja Esko Eerikäinen on valmis uudelle rakkaudelle, kun sen aika koittaa.

Suosittu radiotähti Esko Eerikäinen kertoo MTV Uutisten haastattelussa olevansa tyytyväinen elämäntilanteeseensa sinkkuna. Tällä hetkellä mies ei etsi aktiivisesti uutta elämänkumppania vaan keskittyy täysillä työhönsä sekä Victoria-tyttäreensä, jonka kanssa hän aikoo viettää ystävänpäivän yhdessä.

– Läheisille ystäville laitan viestiä ja soitan. Ei ole mitään treffejä sovittu, Eerikäinen kertoo.

Radio Novan keskipäivää juontava Eerikäinen kertoo saavansa kuulijoilta paljon yksityisviestejä.

– Aika paljon tulee sellaisia, että onpas ihanaa, kun puhut noin.

Rakkaudesta hän ei ole kuitenkaan luopunut, mies uskoo kohtaavansa vielä sen oikea.

– Luotan siihen. En usko, että olen lopun elämääni viettämässä yksin. Minulla on vahva sisäinen fiilis, että löydän vielä täydellisen ihmisen.

– Moni seurustelee sen takia, että haluaa seurustella ja sitten huomaakin, ettei tämä ollutkaan minun juttuni. En etsi sellaista.

Eerikäinen haluaisi tutustua uuteen mahdolliseen kumppaniin ensin kaveripohjalta. Myös vallitseva maailmantilanne haastaa sinkkuja.

– Korona-aikana mietin, että onko treffeissä edes mitään järkeä.

Vuoden aikana mieheltä on peruuntunut muiden esiintyjien tapaan lähes kaikki juontokeikat. Onneksi tuleva kesä näyttää keikkojen osalta paremmalta. Myös radioalan ympärillä jatkuva työntekijöiden vaihtuvuus on välillä mielessä.

– Radiokenttä on sellainen, joka elää jatkuvasti. Ympärillä tapahtuu. Totta kai se hirvittää, mutta pitää mielen terveenä. Ei pidä ottaa asioita itsestäänselvyytenä. Kilpailu on kovaa, mutta en siitä ota niin paljoa stressiä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja