Mainos

Tyttären selfiessä hyytävä hahmo – äiti vakuuttaa, ettei paikalla ollut muita

13-vuotiaan tyttären selfiestä löytyi yllättävä hahmo. Asiasta uutisoivat monet ulkomaiset mediat.

Floridalaisäiti väittää tyttärensä tallentaneen hetken, jolloin lapsiaave liftasi heidän kyydissään. Paranormaalien asioiden asiantuntijat uskovat Daily Mailin mukaan aaveen olevan onnettomuuden uhri, joka yrittää varoittaa tyttöä turvavyön käyttämättä jättämisestä.

Melissa Kurtz, 48, oli ajamassa Harper-tyttärensä kanssa kauneuskilpailuihin viime heinäkuussa, kun 13-vuotias alkoi tylsyyksissään napsia selfieitä.

Vasta kuukautta myöhemmin hänen äitinsä huomasi yhdessä kuvista nuoren pojan, joka kurkki tyttären takana ja tätä kohti. Tämä siitäkin huolimatta, että äiti vannoo olleensa tyttären kanssa autossa kahdestaan.

Huomaatko sinä tyttären takana lymyilevän hahmon?

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Aave yritti varoittaa?

Äiti otti selvää tienpätkästä, jolla he ajelivat tuolloin, ja sai selville, että hahmo ilmestyi kuvaan erään onnettomuuden vuosipäivänä. Onnettomuuden uhri kiidätettiin sairaalaan, ja äiti uskookin nyt, että tämä oli pieni lapsi, joka lopulta kuoli.

Useat paranormaaleihin asioihin perehtyneet tutkijat ovat tutkineet kuvaa osaamatta selittää sitä. Yksi tutkijoista on sitä mieltä, että hahmo kurottaisi kohti Harperia muistuttaakseen turvavyön käytöstä.

– Harperilla ei ollut turvavyö kiinni, ja yksi kuvaa analysoineista tutkijoista, Greg Pocha, arveli, että aave olisi yrittänyt varoittaa häntä, äiti kertoo.

Pochan mukaan pojan keskeneräiset asiat maan päällä voivatkin liittyä muiden varoittamiseen.

– Muiden varoittaminen voi olla tämän aaveen tarkoitus, hänen keskeneräinen asiasna. Varoittaa muita, jotta he eivät kohtaa samaa kohtaloa kuin muut, jotka ovat kuolleet turvavyön käytön ongelmien vuoksi. Häntä varmaan surettaa nähdä sellaista, tutkija pohtii.

Pelleilyä vai varoitus?

Äiti kertoo, että turvavyön käyttö on jatkuva ongelma Harperille, ja se on tuonut äidille jo 13 sakkoa kahden vuoden aikana.

Siitä huolimatta äiti arvelee, että kyse voisi olla myös pikkupojan hassuttelusta. Äidin mukaan näyttäisi siltä, että poika pitää kahta sormea ylhäällä Harperin takana kuin rauhanmerkkiä näyttääkseen.

– Jos kuitenkin lapsi on kuollut, koska ei käyttänyt turvavyötä, niin sitten se (varoitus) saattaa olla se, mitä poika tekee, äiti pohtii.

Kurtz sanoo, ettei pelästynyt hahmoa, sillä hänen mukaansa hänen tyttärensä ympärillä on aina tapahtunut paranormaaleja asioita. Äiti toivoo, että tuonpuoleisesta kiinnostuneet löytäisivät kuvasta lohtua.

"Mahdollista, että hän kummittelee aina"

Kuvaa tutkineen Pochan mukaan pojalla ei ole kuvassa minkäänlaista "lämpöä" tai väriä, mikä lisää Pochan mukaan todennäköisyyttä siihen, että kuva saattaa oikeasti olla aito "aavekuva".

– On mahdollista, ettei hän tiedä olevansa kuollut. Ja on hyvinkin mahdollista, että hän kummittelee tällä valtatien osalla aina.

Kurtz kertoo, että hänen oma veljensä, Timothy, ja tämän morsian kuolivat auto-onnettomuudessa vuonna 2003 Kurtzin odottaessa Harperia. Harper sai nimensä Timothyn morsiamen mukaan.

Miten sinä selittäisit kuvan mystisen hahmon? Kommentoi alle!

***

Lähteet: Daily Mail, The Sun

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja